zoekt een

Klinisch Psycholoog De Woenselse Poort

Maak het verschil
Werken binnen de Woenselse Poort is werken met een uitdaging, meerdere aspecten komen hierin naar voren.

Je houdt je als klinisch psycholoog bezig met risicotaxatie en risicomanagement. Middels geïndiceerde behandelinterventies proberen we het recidiverisico op nieuwe delicten terug te dringen.

Wat bieden wij hierin:

 • Een werkomgeving die persoonlijke ontwikkeling op meerdere gebieden stimuleert.
 • Interne scholingsmogelijkheden, denk hierbij aan trainingen op het gebied van schematherapie, EMDR en risicotaxatie.
 • Budget voor externe scholing om jouw expertise verder uit te breiden.
 • Binnen je taakgebied als klinisch psycholoog bieden we je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in de vier taken van een klinisch psycholoog: diagnostiek, behandeling, wetenschap en management. Het behoort tot de mogelijkheden een gerichte opdracht aan te gaan welke we het liefst samen met je formuleren.
  • Je kunt werken aan diverse verandertrajecten.
  • Je wordt uitgenodigd om mee te denken in inhoudelijke beleidszaken en je kunt zelfs kartrekker zijn bij bepaalde portefeuilles.
  • Mocht je interesse hebben in wetenschappelijk onderzoek: daar zijn zeker mogelijkheden voor.
 • Tijdens een gesprek kunnen we stilstaan bij waar jij kansen en mogelijkheden ziet om jouw kennis te delen met ons en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Jouw toekomstige werkplek en team
Wij zijn op zoek naar een klinisch psycholoog binnen De Woenselse Poort. Divisie De Woenselse Poort is gespecialiseerd in de  forensische behandeling van cliënten bij wie sprake is van complexe psychiatrische- en veelal in combinatie met verslavingsproblematiek en een verstoorde ontwikkeling.

Behandeling binnen de divisie vindt voornamelijk plaats binnen een justitieel, gedwongen kader en heeft tot doel om risicofactoren, maatschappelijke inbedding, vaardigheden, psychische stoornissen en andere randvoorwaarden zo te beïnvloeden dat de (delict)gevaarlijkheid van de cliënt vermindert en/of verdwijnt. Een deel van de divisie behandelt ook niet-forensische cliënten.

Jouw achtergrond

Wil jij als Klinisch Psycholoog hét verschil maken binnen de forensische psychiatrie?! Dan is De Woenselse Poort een leuke uitdaging voor jou! We vragen een collega die initiatiefrijk is, het leuk vindt om mee out-of-the-box te denken en het belangrijk vindt om samen te werken aan het vormgeven van een goede forensische behandeling. Dat kan zowel op het gebied van beleidszaken (meedenken in nieuwe inhoudelijke ontwikkelingen) als op cliëntniveau.

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat afhankelijk van jouw taken, opleiding en ervaring.
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan.
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s.

Over GGzE
De Woenselse Poort is de grootste forensische psychiatrische kliniek van Nederland en kent drie beveiligingsniveaus en heeft een ambulante polikliniek en F(ACT) team. We behandelen mensen met complexe psychiatrische problematiek die daardoor veelal in aanraking zijn gekomen met justitie en politie. We behandelen ongeveer 250 cliënten klinisch en ongeveer 400 cliënten ambulant. Ruim 600 medewerkers ondersteunen hen vanuit diverse locaties op Landgoed de Grote Beek in Eindhoven. Werken bij ons betekent dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor een veilige terugkeer van onze cliënten naar de maatschappij. Je werkt op het grensvlak van hulpverlening en justitie.

In de behandeling van onze cliënten, willen we ook de naasten van onze cliënten betrekken en een rol geven in de behandeling. Omdat we onderdeel zijn van het concern GGzE kunnen we ook afschalen naar de reguliere psychiatrie.  

Als medewerker kun je rekenen op een goede werksfeer met aandacht voor jouw professionele ontwikkeling. De Woenselse Poort is een organisatie waar je je elke dag met plezier voor inzet.

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Inge Hollanders via telefoonnummer 06-58774840.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 5 augustus 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

Vitalis WoonZorg Groep

(GZ-) Psycholoog

Eindhoven
24 - 36 uur
St. Elisabeth Roosendaal

(GZ-)Psycholoog

Roosendaal
24 - 32 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

MST Therapeut / De La Salle - Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur