Helpende Plus

Als helpende plus werk je mee in de routes en de bereikbaarheidsdiensten. Zo sta je met je voeten in de klei. Je ondersteunt bij het realiseren van een optimaal basisniveau van functioneren. En de zorgvrager te ondersteunen bij het realiseren van een optimale leefomgeving.

Daarnaast leveren wij altijd zorg, niet alleen van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur. Voor jouw flexibiliteit krijg jij gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden terug. Dit bespreken we graag met je als je bij ons langs komt!

Jij bent onderdeel van het Zorgteam en samen verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, er vindt regelmatig overleg plaats met je collega’s en directie.

Jij bent toegewezen aan een collega verzorgende IG die jou helpt met het bieden van de juiste zorg en ten allen tijden bereikbaar is voor je.

 

Over ons

Meeting Care is een jonge en platte thuiszorgorganisatie. Korte lijnen met directie en andere collega’s. Dat betekent dat je snel weet waar je aan toe bent wanneer je iets nodig hebt. Bij ons werk je in een klein team en ben je zelf verantwoordelijk voor de zorgverlening aan jouw cliënten. Bij Meeting Care bestaat er daarnaast altijd de kans om door te groeien, wil jij nog door met Verzorgende IG dan zullen wij er alles aan doen om je hierbij te ondersteunen. 

 

Het team

Je komt in een team terecht van mensen met een groot zorghart. Wij zetten net dat stapje extra om onze cliënten en elkaar te helpen.

 

Wat verwachten we van jou:

  • Het allerbelangrijkst: Je hebt een groot en warm zorghart
  • Je zet graag dat stapje extra om jouw cliënten optimaal te helpen bij hun zorgbehoefte
  • Je bent discreet, professioneel en hebt oog voor verbetering binnen jouw taak- en functiegebied

Contact

Franka Speijers
Directeur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Severinus

Helpende

Veldhoven
28 - 32 uur
Kempenhaeghe

Helpende zorg en welzijn Kind groep (parttime)

Heeze
16 - 20 uur
Breederzorg Thuiszorg

Medewerker Begeleiding

Uden
In overleg