zoekt een

Verzorgende De Hazelaar - Corneille (V240062)

Wie ben jij en wat ga je doen
Als Verzorgende op afdeling Corneille bied je verzorging en ondersteun jij de cliënt bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en welzijnsactiviteiten. Hiermee bevorder je een zinvolle en passende daginvulling. Je stimuleert hierbij de zelfredzaamheid van de cliënt en houdt rekening met hun wensen en mogelijkheden.
Op basis van het zorg(-behandel)plan ondersteun jij onze cliënten bij ADL-activiteiten en voer je verzorgende, verplegende en begeleidende taken uit op zowel lichamelijk en psychisch gebied en verricht je risicovolle handelingen. Bijzonderheden worden door jou gesignaleerd, gerapporteerd en/of doorgegeven aan je collega’s.

Meer weten?
Bel met Anouk Kivits, Senior verpleegkundige, 06-28 89 13 16 en/of Anke Horrevorts- Swaans, Senior verpleegkundige 013- 464 4937.

Wat kun je van ons verwachten
 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen zowel professioneel als persoonlijk.
 • Betekenisvol werk waarmee je écht het verschil maakt en van betekenis bent.
 • Een salaris van €2.466,72 - €3.256,53 per maand voor Verzorgende (FWG35) bij een 36-urige werkweek.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 20 tot 32 uren per week, in te vullen in diensten volgens wisselend rooster.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
 • We bieden vele vitaliteitsprogramma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen.

Jouw kennis en vaardigheden
 • Een mbo-diploma Verzorgende.
 • Ervaring in de GGZ is een pre, maar geen eis.
 • Relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.


Waar werk je

Behandelcentrum De Hazelaar, gevestigd tegenover het ETZ TweeSteden, is al meer dan veertig jaar een begrip in Tilburg en omgeving.
Corneille is een verpleegafdeling voor cliënten met een lichamelijke zorgvraag als gevolg van NAH of andere psychiatrische problemen.

Corneille bestaat uit twee afdelingen met ieder twee huiskamers met een eigen leefmilieu:
 • Voor Corneille 1 zijn dit de twee leefmilieus waarbij de nadruk ligt op sfeer (een warme, stimulerende omgeving die sociale interacties ondersteunt) en balans (een veilige, huiselijke en gestructureerde leefomgeving voor cliënten die behoefte hebben aan extra ondersteuning in de zorg).
 • Voor Corneille 2 zijn dit de twee leefmilieus waarbij de nadruk ligt op begrenzing (een veilige omgeving door het verminderen van prikkels en het bieden van houvast en daarnaast spelen we in op de eigenheid van de cliënten om gedragsproblemen en conflicten te verminderen) en structuur (een veilige omgeving creëren door structuur en duidelijkheid die de zelfredzaamheid van de cliënten vergroot).

Deze leefmilieus worden afgestemd op de aanwezige clientengroep en kunnen in de tijd wisselen.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Anouk Kivits, senior verpleegkundige
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Mijzo

Clientondersteuner

Tilburg
32 - 36 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Contactverzorgende - Thuiszorg

Eindhoven
In overleg