BBL-leerling Verzorgende IG

Werk je al in de zorg als Helpende Plus of ben je nog niet werkzaam in de zorg maar wil je wel graag starten op niveau drie, dan nodigen wij je uit om bij ons te starten als leerling verzorgende IG. Als leerling verzorgende IG sta je met je voeten in de klei, werk je mee in de routes en krijgt ondersteuning van een fijne collega. Je ondersteunt onze cliënten bij het uitvoeren van ADL. Je uitgangspunt is altijd het ondersteunen en stimuleren van zelfmanagement van de zorgvrager en zijn omgeving.

Jij bent als leerling onderdeel van het Zorgteam en samen verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, er vindt regelmatig overleg plaats met je collega’s en directie om doelmatige zorg in te zetten en te zorgen dat jouw opleiding goed verloopt. 

Daarnaast leveren wij altijd zorg, niet alleen van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur. Voor jouw flexibiliteit krijg jij gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden terug. Dit bespreken we graag als je bij ons langskomt. 

Over ons

Meeting Care is een jonge en platte thuiszorgorganisatie. Korte lijnen met directie en andere collega’s. Dat betekent dat je snel weet waar je aan toe bent wanneer je iets nodig hebt. Bij ons werk je in een klein team en ben je zelf verantwoordelijk voor de zorgverlening aan jouw cliënten.

 

Het team

Je komt in een team terecht van mensen met een groot zorghart. Wij zetten net dat stapje extra om onze cliënten en elkaar te helpen.

 

Wat verwachten we van jou:

  • Het allerbelangrijkst: Je hebt een groot en warm zorghart
  • Je vindt het niet erg om een dag per week naar school te gaan
  • Je zet graag dat stapje extra om jouw cliënten optimaal te helpen bij hun zorgbehoefte
  • Je bent discreet, professioneel en hebt oog voor verbetering binnen jouw taak- en functiegebied

Contact

Franka Speijers
Directeur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Leerling

Vught
24 - 28 uur
Catharina Ziekenhuis

Opleidingsplaats HBO MBRT-duaal afdeling Radiologie - parttime

Eindhoven
28 - 32 uur