zoekt een

Verpleegkundige hbo De Hazelaar - Dali (V240066)

Wie ben jij en wat ga je doen

Heb jij oog voor kwaliteit, snap je de visie op de kortdurende zorg en ben je daarnaast een gezellige collega en echte professional? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor afdeling Dali, onderdeel van het cluster Kortdurende Zorg van De Wever Tilburg zijn wij op zoek naar een hbo verpleegkundige. Het gaat hier om een echte combinatiefunctie. Jij bent die persoon die de afwisseling tussen de directe zorg aan de cliënten en projecten oppakken als een uitdaging ziet!
Mensen blijven steeds langer thuis wonen. Hier ligt voor ons cluster de grootste uitdaging. Jij weet de cliënten optimale zorg te bieden tijdens hun hersteltraject en denkt creatief mee over de mogelijkheden voor jouw cliënten, waarbij het doel is dat de cliënt zo lang mogelijk eigen regie kan blijven houden in zijn of haar leven en wij als zorg- en behandelteam de zelfredzaamheid weten te verhogen. Veranderingen in zorgvraag worden door jou gesignaleerd. Jij bent in staat net dat stapje extra te zetten om de kwaliteit van leven en de kwaliteit van zorg voor de cliënten zo goed mogelijk te laten zijn.
Er wordt een groot beroep gedaan op jouw analytisch vermogen en creatieve kant. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en met jouw positieve kijk neem je je collega’s mee en samen tillen jullie het project ‘kortdurende zorg klaar voor de toekomst’ naar een hoger niveau. Je coacht hierin je collega’s het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast ben je actief betrokken bij diverse projecten rondom kwaliteit, kijkend naar waar jouw talenten liggen. Hierin zoek je ook de verbinding met andere verpleegkundigen als het gaat om kwaliteitsthema’s. Daarbij maken we veel gebruik van het principe continue verbeteren (Lean). De dagstart, verbeterbord en mogelijkheid tot Lean training te volgen zijn hier voorbeelden van.
Je hebt rol van de groei van het team richting zelfstandigheid. Hoe draag je deze gezamenlijke verantwoordelijkheid? Hoe kan je gebruik maken van elkaars kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden? Samen met de manager, de teamcoach en het team zijn we hiermee in ontwikkeling. De zorg voor ouderen zal in de toekomst moeten veranderen, mede door de toenemende vergrijzing. Dit brengt uitdagingen met zich mee op de huidige arbeidsmarkt. In jouw rol denk je hier actief over mee en ben je de stimulans naar je team om deze vertaalslag naar onze praktijk te maken. Verder ben je stimulerend in het opleidingsklimaat en denk je out of de box mee in het project anders opleiden.
Je gaat 24 - 36 uur per week werken waarin je deels bezig bent met overstijgende taken en projecten om het team mee te nemen in de ontwikkelingen. We gaan hierover graag met je in gesprek over hoe je dit voor je ziet en wat je daarvoor nodig hebt.

Meer weten?
Bel met Mireille Colpaart, manager zelfstandige teams, op 06-18 69 50 31.

Wat kun je van ons verwachten
 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen zowel professioneel als persoonlijk.
 • Een salaris van €3.256,53 - €4.370,94 volgens cao VVT FWG50 voor verpleegkundigen hbo bij een 36-urige werkweek. Een aanloopperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24 tot 36 uur per week, in te vullen in wisselende diensten volgens rooster.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
 • Daarnaast hebben we gevarieerde en aantrekkelijke regelingen, zoals een fietsenplan en collectiviteitkortingen op het gebied van verzekeringen en vrijetijdsbesteding.
 • We bieden je volop ruimte voor ontwikkeling en schenken veel aandacht aan scholing en deskundigheidsbevordering.

Jouw kennis en vaardigheden
 • Je hebt een hbo-diploma Verpleegkunde met BIG-registratie.
 • Je hebt affiniteit met de kortdurende ouderenzorg en kunt je verbinden aan de one liners van De Wever.
 • Je hebt een uitstekend oog voor kwaliteit en weet dit over te brengen op je team.
 • Je bent communicatief vaardig, passend bij een positieve feedback cultuur.
 • Je bent enthousiast, een harde werker, je houdt van dynamiek en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg.
 • Je bent flexibel en staat stevig in je schoenen.
 • Je bent sociaal en een gezellige collega.
 • Je bent een echte verbinder en weet daarbij je neutrale positie te bewaken.
 • Je hebt eventueel aantoonbare coachende werkervaring, bij voorkeur in de zorg.

kom je bij ons werken dan vragen wij je om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag'(VOG). De kosten daarvoor worden uiteraard door ons vergoed.

Waar werk je

De Hazelaar, gevestigd tegenover het ETZ TweeSteden, is al meer dan veertig jaar een begrip in Tilburg en omgeving. De Hazelaar was bij oprichting een van de grootste verpleeghuizen van het land en heeft internationaal aanzien op het gebied van dementie.
Cliënten kunnen op Dali terecht voor kortdurende geriatrische revalidatiezorg (GRZ) bij aandoeningen op het gebied van pulmonologie, cardiologie, orthopedie en algemene reactivering. Er verblijven ongeveer 40 cliënten op de afdeling..

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Mireille Colpaart, manager zelfstandige teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

tanteLouise

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

Oost West en Middelbeers
In overleg
GGz Breburg

Verpleegkundig Specialist - FACT

Tilburg
24 - 36 uur