Verpleegkundige Niveau 4

Een leuke baan in een gezellig team.

DOELGROEP
In de wijk heb je de zorg voor een uiteenlopende groep cliënten. Zo zorg je voor kwetsbare ouderen met bijvoorbeeld psychogeriatrische aandoeningen maar ook voor chronisch zieke jongere mensen.

WERKZAAMHEDEN
Als verpleegkundige werk je samen in een wijkteam met collega-verpleegkundigen, verzorgenden en helpende. In de wijk heb je de zorg voor een uiteenlopende groep cliënten. Je organiseert de zorg rondom deze persoon en zorgt ervoor dat de uitvoering van deze zorg zo goed mogelijk verloopt. Je bent contactpersoon (EVV) voor enkele cliënten uit jouw wijk.

WERKPLANNING
Je werkt ochtend- en avondroutes en samen met jouw team maak je het rooster. Om het weekend ben je inzetbaar en je hebt een vaste vrije dag. Je werkt bij ons in een klein en enthousiast team. Er zijn korte lijntjes met tijd voor gezelligheid en persoonlijk contact.
Wij verzorgen daarnaast bijscholingen in kennis en vaardigheden. Het begeleiden van leerlingen hoort ook bij het takenpakket.

TEAM
Zorgmed is een gemoedelijke, niet al te grote organisatie. Persoonlijk contact en een gezellige werksfeer vinden wij belangrijk. Het scheppen van voorwaarden zodat jij de zorg zo goed mogelijk uit kunt voeren is onze passie! Je werkt in een vast wijkteam volgens een vast rooster. Er is ruimte voor flexibele inzet.

BIJDRAGEN AAN KWALITEIT
Heb je een bepaald talent? Wellicht kun je dat aanvullend op je werk als verpleegkundige gaan uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van trainingen of (leerling-) begeleiding of meedenken m.b.t. innovaties. Zorgmed verzorgt jouw inschrijving in het Kwaliteitsregister V&VN en de benodigde scholingen.
 

WAT BRENG JE MEE?
 Je herkent je in onze kernwaarden. Luisteren, eerlijkheid en duidelijkheid vinden wij belangrijk, naast het hebben van een kritische houding en het goed kunnen samenwerken en communiceren. Je straalt rust en vertrouwen uit en je houdt van je werk. Voldoe je daarnaast aan onderstaande eisen? Dan gaan wij graag in gesprek met jou over deze vacature.

  • Een afgeronde MBO verpleegkunde opleiding
  • In het bezit van BIG registratie
  • Je bent enthousiast en werkt graag samen
  • Je bent zelfstandig en kunt goed organiseren
  • Je bent in het bezit van een auto en rijbewijs

 
WAAROM KIEZEN VOOR ZORGMED? 
Zorgmed biedt al ruim 20 jaar verpleging, verzorging en huishoudelijke zorg in Eindhoven en omstreken. Zelfredzaamheid en eigen regie van onze clienten en hun familie, maar ook van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Zorgmed is een gemoedelijke organisatie waar persoonlijk contact en aandacht hoog in het vaandel staan.

  • Een gezellige werksfeer en een team van enthousiaste collega’s
  • Bijscholingen in kennis en vaardigheden
  • Salaris conform de CAO VVT (FWG 45) met 8% vakantiegeld
  • Deelname pensioenfonds PFZW
  • Een werkgever die veel aandacht besteed aan vitaal en gezond leven en werken
Webclip afbeelding

Contact

Bas van Liempt
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Coördinerend begeleider in Boekel

Meierijstad
28 - 32 uur
Robert Coppes Stichting

Persoonlijk begeleider

Vught
In overleg
Sint Anna

Verpleegkundige ouderenzorg

Boxmeer
16 - 32 uur