zoekt een

Medewerker Hulp bij het Huishouden

Hulp bij huishouden

Cliënten die uitkijken naar jouw bezoek, lekker huishoudelijk bezig zijn en ook nog eens een baan die makkelijk te combineren is met je gezin, een andere baan of studie. Klinkt goed toch?

Wij vragen

Medewerker huishoudelijke hulp schoonmaak parttime

Als jouw werkdag begint voel jij je meteen weer op je plek bij onze hulpbehoevende en oudere cliënten thuis. Want als huishoudelijke hulp zorg jij ervoor dat onze cliënten langer zelfstandig en met veel plezier in hun eigen huis kunnen blijven wonen. De huishoudelijke taken die onze cliënten niet meer kunnen uitvoeren pak jij op. Je helpt bij het schoonmaken van de keuken, huiskamer, badkamer, toilet en slaapkamer. Jij zorgt niet alleen voor een schoon en leefbaar thuis, je maakt ook even een praatje en zorgt voor wat persoonlijke aandacht. Welke werkzaamheden prioriteit hebben overleg je samen met de cliënt.

Als huishoudelijke hulp kun je werken op maandag t/m zaterdag. Welke dagen jij werkt, bepaal je helemaal zelf. Je werktijden stem je af met jouw cliënt en de collega's van ons planbureau. Dus werken onder schooltijd of na een schooldag behoort zeker tot de mogelijkheden.

Parttime of fulltime werken? Wij kunnen een contract aanbieden van maximaal 24 uur per week. Maar minder mag natuurlijk ook. Wil je 24 uur werken? Dan is het wel een vereiste dat je 5 dagen per week beschikbaar bent.

Wil jij ook een afwisselende baan? Waarin je elke werkdag het verschil kunt maken voor je cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb jij het in je?

Dat je affiniteit hebt met de ouderenzorg, dienstverlenend, communicatief vaardig en integer bent en met plezier bij de mensen thuis werkt is natuurlijk logisch. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je:

 • Fysiek een goede conditie hebt.

 • De Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst.

 • Digitaal vaardig bent met laptop, tablet en smartphone.

Wat bieden wij jou?

 • Een bruto maandsalaris van min € 2.081,49 en max € 2.506,30 (o.b.v. 36 uur) dit is een uurloon van minimaal € 13,27 en maximaal € 16,01 in FWG 15 cao VVT.

 • Een vervoersvergoeding.

 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8%, pensioenopbouw (CAO VVT) en andere aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een fietsenplan en PC-plan.

 • Verlof op basis van een fulltime contract van 237,4 uur per jaar (ruim 6,5 week!).

 • Volop doorgroeimogelijkheden, zo zijn veel van jouw voorgangers doorgestroomd naar functies als Thuisondersteuner, Medewerker Welzijn en Groepsassistent.

Enthousiast? Vertel ons jouw verhaal!

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan via de knop! Daarna nemen we snel contact met jou op.

Handig om te weten:

 • Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Helma Wouters, Coördinator Huishoudelijk Hulp via 088-2457795 of h.wouters@zorginoktober.nl.

 • Wij zijn op zoek naar collega's voor de regio Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-de Mierden, Bergeijk, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

 • Een Verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure. Oktober faciliteert de aanvraag en vergoedt de kosten.

Wie is Oktober?

Bij Oktober leveren we de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. Voor deze doelgroep bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, woonvormen voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. We staan klaar voor mensen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Kwaliteit van leven, daar gaan we samen voor! De medewerkers en vrijwilligers van Oktober doen er alles aan om dit samen met de bewoner of cliënt en diens familie en vrienden te bereiken. We luisteren naar hun verhaal en sluiten aan bij datgene wat voor hen belangrijk is. En zoeken dan naar een maatwerkoplossing omdat we altijd uitgaan van hetgeen nog wel kan, soms met een beetje ondersteuning. Er kan niets op tegen de waardering die je voelt als je een lach tovert op het gezicht van jouw cliënt.

Dit is ons verhaal, wij zijn ook benieuwd naar jouw verhaal. Onze recruiters gaan graag met je in gesprek over jouw interesses en mogelijkheden binnen Oktober. Wil je meer weten over werken bij Oktober? Ga naar werkenbijoktober.nl daar lees je ook de verhalen van onze collega’s en kun je een kijkje nemen bij onze Huizen van Oktober of onze playlist bekijken via Werken bij Oktober - YouTube.

Graag tot ziens bij;

Oktober
Jouw verhaal, onze zorg.

Webclip afbeelding

Contact

Helma Wouters
Teammanager Hulp Bij Huishouden
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Duurzaamheidsco├Ârdinator bij Kempenhaeghe

Heeze
Parttime / Fulltime
Pantein

Magazijn Medewerker

Beugen
24 - 36 uur