zoekt een

(Ouderen)psychiater Kliniek voor Neuropsychiatrie afdeling Nestor

Maak het verschil
Ben jij die enthousiaste psychiater die mee wil bouwen om een goede behandeling en behandelklimaat voor cliënten met neuro-psychiatrische problematiek neer te zetten op de kliniek voor neuropsychiatrie? Dan zoeken wij jou! Je werkt samen met een collega psychiater en bent onderdeel van een vakgroep psychiaters bij GGzE/Nestor, eenheid voor geronto- en neuropsychiatrie.
Jouw toekomstige werkplek en team
In de kliniek voor neuropsychiatrie, een klinisch expertcentrum voor opname en vervolgbehandeling bij cliënten met neuro-psychiatrische aandoeningen. Goede zorg, een prettige werkomgeving, multidisciplinaire samenwerking, systemisch werken en een goede ketensamenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Als samenwerkingspartner delen we onze expertise actief met andere organisaties om de mentale gezondheid van de oudere burger te bevorderen.

Intern is er samenwerking met de ambulante teams en de andere klinische afdelingen van de eenheid GGzE/Nestor.

Binnen de kliniek heeft de opleiding een belangrijke rol. Er worden AIOS klinische geriatrie en psychiatrie opgeleid.

Jouw achtergrond

Jij...

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot psychiater en staat in het BIG-register voor medisch specialisten. Je kan snel schakelen en zet duidelijke lijnen uit in de behandeling.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Je bent gemotiveerd dwang en drang zoveel mogelijk te voorkomen en kan creatieve oplossingen bedenken wanneer dwang en drang onvermijdelijk lijken. Indien het toch onvermijdelijk is, zet je dwang en drang doelgericht in.
  • Je werkt multidisciplinair samen, zowel binnen als buiten GGzE, en onderhoudt indien nodig nauw contact met maatschappelijke partners zoals politie, gemeente, woningbouw en vele anderen.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal AMS: minimaal €6050 maximaal €10376 op basis van 36 uur. 
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich  op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Ellen Jacobs (algemeen manager Nestor) via 06-51632908 of Esther Hoogenhout (Inhoudelijk manager en klinisch neuropsycholoog) via 06-53267899.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

Stichting WIJeindhoven

Generalist (24 tot 36 uur)

Eindhoven
24 - 36 uur
Zorggroep Het Huisartsenteam

Praktijkondersteuner Somatiek

Etten-Leur
8 - 12 uur