zoekt een

Bijbaan voor zorgstudenten

Bijbaan voor zorgstudenten
uren in overleg
Volg je een opleiding binnen de zorg tot verzorgende of verpleegkundige en ben je minimaal als helpende (niveau 2) inzetbaar? Kom als zorgstudent werken bij Laverhof en doe direct ervaring op binnen het werkveld.

Wat ga je doen?
Samen met je collega's zet je je in voor de invulling van een aangename dag van onze bewoners en cliënten. Je wordt ingezet ter ondersteuning bij de dagelijkse verzorging en begeleiding. Afhankelijk van jouw ervaring help je bij het uitvoeren van medische handelingen.

Wie ben jij?
Jij volgt een opleiding binnen de zorg tot verzorgende, verpleegkundige of vergelijkbaar en bent minimaal als niveau 2 inzetbaar.

Wat bieden wij?
  • Een leerzame bijbaan met de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen bij verschillende doelgroepen en afdelingen.
  • Goed salaris ruim boven het minimumloon (minimaal€ 13,00 bruto) afhankelijk van je niveau en ervaring komen we tot een passend salaris. afhankelijk van je niveau en ervaring komen we tot een passend salaris.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Flexibele werktijden waardoor je nog genoeg tijd overhoudt om leuke dingen te doen.

Belangstelling?
Laat je gegevens achter via de sollicitatieknop en wij nemen snel contact met je op over de mogelijkheden. Voorkeur voor een afdeling? Laat het ons weten!

Contact

Anouk van den Akker
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGZ Westelijk Noord-Brabant

helpende zorg en welzijn Moermontstede

Halsteren
24 - 36 uur
Máxima MC

Vrijwilliger dialysecentrum

Veldhoven
0 - 4 uur