zoekt een

Helpende Plus flexpool thuiszorg (V240072)

Werken waar, wanneer en hoeveel jij wilt.
Werken waar, wanneer en hoeveel jij wilt.
Ben jij op zoek naar een baan in de thuiszorg waarvan de werktijden aansluiten op jouw privéleven en waarin je veel invloed hebt op je rooster?
Wil je werken in de ouderenzorg en vind jij het leuk om zelfstandig aan de slag te gaan in de thuiszorg?
Vind je het gewoon erg leuk om in verschillende wijkteams te werken?

Dan is werken bij het Flexbureau van De Wever echt iets voor jou!

Als flexmedewerker binnen de Thuiszorg heb je inzicht in de openstaande diensten van alle wijkteams binnen de Wever. Jij kan zelf aangeven welke dienst je graag wil werken.

Ben jij Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 en je bent bereid de Plus opleiding bij De Wever te gaan volgen, solliciteer dan op deze vacature! Wij gaan met je in gesprek over de mogelijkheden!

Meer weten?
Mail Angelique de Man ( Flexconsulent) via Flex.deweverthuis@dewever.nl

Deze vacature kan niet door een ZZP-er ingevuld worden.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een baan die goed aansluit bij je privéleven omdat je zelf bepaalt waar, wanneer en hoeveel je werkt.
  • Een salaris van €2.210,77 - €2.938,60 per maand volgens cao VVT FWG30 bij een 36-urige werkweek.
  • Uren in overleg, in te vullen in alle beschikbare diensten.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder opleidingsmogelijkheden

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt een diploma Helpende niveau 2 aangevuld met het Plus-certificaat van De Wever of een vergelijkbaar Plus-certificaat. Afhankelijk van de inhoud van dit vergelijkbaar certificaat wordt bekeken of je voldoet aan de eisen die De Wever stelt aan het Plus-certificaat. De mogelijkheid bestaat dat je eventueel met Skills of een andere scholing bijgeschoold kan worden tot het niveau van het Plus-certificaat van De Wever. Beschik je alleen over een certificaat mediatie dan voldoe je niet aan de eisen om als Helpende Plus aan de slag te gaan.
    Beschik je over het diploma Verzorgenden C dan kan je in de procedure worden meegenomen en laten we je certificaten en handelingen beoordelen en bestaat er de mogelijkheid dat met eventuele bijscholing je alsnog als Helpende Plus aan de slag kunt gaan.
  • Of je volgt een hogere zorgopleiding. Mbo-verpleegkundige 3e leerjaar, Skills behaald of hbo-V 3e jaar, stage positief afgerond Skills behaald.
  • Het werken in verschillende wijkteams past bij jou.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je
HDe Wever Thuis regelt zorg, verpleging en ondersteuning vanuit onze woonzorgcentra in de wijk. Zo dicht mogelijk bij de cliënten thuis.
Met het bieden van thuiszorg in wijkteams speelt De Wever Thuis in op een toenemende vraag naar kleinschalige zorg in de wijk. De medewerkers van onze wijkteams zijn bekende gezichten in de wijk en voor de cliënt. De teamleden denken mee met de cliënt en kunnen door de korte lijnen in het team snel inspelen op de vraag van de cliënt. De Wever Thuis is georganiseerd in kleine, zelforganiserende teams. Daarnaast opereert het Mobiel Zorgteam (MZT) daar waar het gaat om gespecialiseerde verpleging.

Contractvoorwaarden
Jaarcontract met mogelijk verlenging

Contact

Flexconsulenten
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Assistent begeleider wonen

Moergestel
12 - 16 uur
Sint Anna

Helpende Plus

Boxmeer
In overleg
GGZ Westelijk Noord-Brabant

helpende zorg en welzijn Moermontstede

Halsteren
24 - 36 uur