zoekt een

Medewerker zorgondersteuning

Locatie: Pottenbakkerstraat 4

Uren: 16 tot 18 uur

Wat je gaat doen

Eenvoudig gezegd maak jij als Medewerker Zorgondersteuning graag contact met mensen. Jij krijgt als geen ander de wensen en behoeften duidelijk en vertaalt dat naar de juiste ondersteuning voor elke individuele bewoner. Zoek jij net als wij graag naar wegen om onze cliënten te laten bloeien? Dan ben jij de nieuwe Medewerker Zorgondersteuning voor onze locatie! Lees eerst nog even verder, want het wordt nog leuker.

Wat je van ons mag verwachten

 • Je verdient conform CAO Gehandicaptenzorg (FWG 25) minimaal € 2.093,- en maximaal € 2.911,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Je ontvangt jaarlijks in december een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je kan fiscaal vriendelijke producten aanschaffen, denk hierbij aan een (elektrische) fiets, telefoon of tablet. Toch liever voordelig een HelloFresh bestellen of voordelig fitnessen? Ook dat is mogelijk!
 • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd!
 • Wij bieden jou een ruim scholingsaanbod aan, zodat jij jouw vakmanschap kan blijven ontwikkelen.

Jouw werkplek

De woning aan de Pottenbakkerstraat 4 is een locatie met focus op de ouder wordende mens. Het doel is om bewoners te laten wonen in een warme, huiselijke sfeer. Ga je aan de slag op deze locatie dan merk je snel dat we werken volgens verschillende actuele methodieken die aansluiten bij de doelgroep. Beneden wonen 6 volwassenen met EVB en EMB. Boven vind je nog eens 6 woningen, de bewoners daar hebben een MVB of een LVB. Behalve deze beperking kan er ook sprake zijn bij bijkomende problematiek. Denk dan bijvoorbeeld aan epilepsie, NAH en milde gedragsproblematiek. Voor jou de uitdaging om bij te dragen aan de dagelijkse begeleiding en de bewoners helpen bloeien. De locatie is recent verbouwd tot een moderne en ergonomische woning. Zo is er een tillift in het plafond, een lift, een grotere keuken en badkamer en een mooie tuin. Voor de bewoners en het team is dat een positieve verandering. Leuk om te weten, het motto van het team is ‘wie handelt uit passie, heeft geen werk maar een leven.’

SOVAK in het kort

Bij SOVAK staat het verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking voorop in alles wat we doen. Dit doen wij met ruim 900 medewerkers en 400 vrijwilligers. Elke dag opnieuw bieden we samen de beste ondersteuning aan onze 700 cliënten.

Als Medewerker Zorgondersteuning doe je ertoe. Lees maar.

 • Je geeft ondersteuning aan onze cliënten en begeleiding in de woonsituatie. Denk daarbij aan ondersteuning bij ADL-activiteiten en het verrichten van huishoudelijke taken zoals schoonmaken, maar ook het stimuleren van de zelfredzaamheid van onze cliënten.
 • Je hebt een belangrijke rol in het verzamelen en distribueren van was- en linnengoed, daarnaast ondersteun je bij de maaltijdverzorging van onze bewoners.
 • Je werkt aan kwalitatief goede mensgerichte zorg en gebruikt daarbij onze basisprincipes Wortel, Stam en Bloesem (deze leggen we je natuurlijk nog uit!). Want zonder stevige wortels kan iemand niet tot bloei komen. Dat geldt natuurlijk voor onze deelnemers, voor het team, maar ook voor jou en jouw talenten.

Jouw talenten en vakmanschap

 • Je hebt een zorg gerelateerd diploma op minimaal niveau 2.
 • Je bent positief ingesteld.
 • Werken in teamverband en/of zelfstandig gaat je makkelijk af.
 • Om cliënten te ondersteunen en begeleiden bij activiteiten beschik je over een gezonde dosis geduld en doorzettingsvermogen.
 • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en bent makkelijk benaderbaar voor onze cliënten.
 • Je weet onze bewoners te motiveren bij ADL- en huishoudelijke activiteiten om zo hun zelfredzaamheid te stimuleren.
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je bent flexibel ingesteld en vindt het leuk om op andere locaties te werken indien nodig.

Sollicitatieprocedure

Denk je nu dat ben ik of dit past mij! Hou je dan niet in en solliciteer via de sollicitatiebutton. Een referentiecheck maakt standaard onderdeel uit van het sollicitatieproces, net als het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag. We willen graag benadrukken dat (bevordering van) interne mobiliteit een belangrijk thema is binnen de organisatie. We vinden het dan ook goed om te vermelden dat interne sollicitanten voorrang genieten boven externe sollicitanten.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met George Fassaert via 06-42 10 75 10. Hij helpt jou graag verder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

George Fassaert
Manager zorg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGZ Westelijk Noord-Brabant

helpende zorg en welzijn Moermontstede

Halsteren
24 - 36 uur
M√°xima MC

Vrijwilliger dialysecentrum

Veldhoven
0 - 4 uur