zoekt een

Assistent begeleider dr Heijptstraat

Met een beperking kun je niet altijd thuis wonen, maar wil je je wel graag thuis voelen in een woning. In een particulier wooninitiatief hebben ouders of andere familieleden zelf de regie en kijken ze samen

met hun kind/verwante en met fittin naar de inhoud van de zorg en begeleiding. Fittin ondersteunt bij het opzetten van deze zorgvorm en alles wat daarbij komt kijken. Als medewerker van Fittin - onderdeel van Prisma - ben jij mede verantwoordelijk om in een initiatief een veilige en vertrouwde woonplek te creëren.

Ben jij de betrokken en enthousiaste professional die wij zoeken?

Met wie ga je werken?
Je zal werkzaam zijn bij de Dr Heijptstraat in Roosendaal

Op de Dr Heijptstraat in Roosendaal wonen 17 bewoners in de leeftijd van 30-65 jaar. De ondersteuningsvragen zijn divers en gericht op begeleiding.

Het gebouw op de Dr. Heijptstraat in Roosendaal heeft drie verdiepingen. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden wonen de bewoners in een appartement of studio. Er zijn 2 gedeelde woonkamers waar je samenkomt met de andere bewoners.

Ondersteuning waar nodig

Als het nodig is helpen wij de bewoners, maar het liefst laten we ze zoveel mogelijk zelf doen. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of werk. Daarnaast komen wij op afspraak naar het appartement of studio om te praten over hoe het gaat.

We doen veel samen

Niet iedereen vindt het leuk om alleen in zijn woning te zitten. Daarom doen veel van onze bewoners dingen samen. Het ontbijt en het avondeten eten we bijvoorbeeld vaak met zijn allen. ‘s Avonds nodigen we de bewoners uit om een lekker kopje koffie te komen drinken met de rest. Dat is natuurlijk niet verplicht.

Ouderinitiatief

Op de eerste verdieping is daarnaast een ouderinitiatief. Hier wonen zes dames. Zij hebben een aparte woonkamer waar ze samen komen.

Omschrijving werkzaamheden:

Samen met de bewoners schoonmaken in hun eigen appartement.

Samen met de bewoners eten koken

Zorg dragen voor de boodschappen

Begeleiding bieden aan de bewoners

Zorg dragen voor een fijne groepsdynamiek

Dit ben jij
Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met verzorging en begeleiding. Want cliënten een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Daarnaast ondersteun je (persoonlijk) begeleiders bij de uitvoering van de cliënt afspraken. Jij bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 16 uur per week.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg https://www.vgn.nl/cao/cao-gehandicaptenzorg-2021-2024. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.093,- en € 2.911,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie-uren en balansverlof uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of voor een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt een afgeronde opleiding richting zorg en welzijn op minimaal mbo niveau 2 of je bent bezig met een opleiding gericht op werken in de gehandicaptenzorg, bijvoorbeeld MMZ, verzorgende IG, verpleegkunde, SPH of Social Work.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.

Deze vacature staat open tot 4 maart 2024.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Barty Semler via 06-10138819.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Barty Semler
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures