zoekt een

Nachtverzorgende innovatielocatie

Zorgtechnologie inzetten en zorgen dat ook ’s nachts kwalitatief goede ondersteuning mogelijk blijft? Het kan wél als nachtverzorgende bij Mijzo!

Mijzo is, als aanjager in de transformatie van de zorg, volop in beweging. Dat is nodig, want invulling geven aan de maatschappelijke opgave vraagt om veel veranderingen. De zorg moet anders en daar maak jij je bij Mijzo hard voor. Je houdt je continu bezig met het verbeteren van de zorg. Zo maak jij goede zorg beter uitvoerbaar en toekomstbestendig. Zet jij, samen met ons, de volgende stap richting een duurzame (ouderen)zorg?

Beweeg mee met Mijzo
Jij zet altijd net dat stapje extra om de kwaliteit van leven van cliënten te vergroten. Je bent inspirerend, bewaart de rust op de afdeling en kunt denken en handelen vanuit mogelijkheden. Jij biedt de cliënten ’s nachts het stukje veiligheid en rust waar zij zo’n behoefte aan hebben.

De regie laat je bij de cliënt zelf. Jouw doel is om cliënten zo lang mogelijk zelfstandig te laten functioneren. Je gaat altijd uit van positieve gezondheid en richt je op het vergroten van de zelfredzaamheid en participatie van het netwerk rondom de cliënt. Het gebruik van zorgtechnologieën en andere innovaties ga je hierbij niet uit de weg. Zo geef jij cliënten een toekomst waarin ze zo lang mogelijk aan het roer staan van hun eigen leven. Daar krijg jij energie van!

Je hebt een belangrijk aandeel in het inrichten van toekomstbestendige zorg. Je volgt ontwikkelingen op de voet, toont lef en vindt het leuk om zorginnovaties uit te proberen. Jij bent altijd op zoek naar manieren om jouw werk en dat van je collega’s makkelijker en plezieriger te maken. Door je ontdekkingen te delen, zorg je dat optimale zorg in de toekomst haalbaar blijft. Met oog voor de mens achter de cliënt, zonder jezelf uit het oog te verliezen. Het kan wél.

Waar ga je werken?
Mauritsstaete is één van de 26 zorglocaties van Mijzo. Een ruime locatie waar diverse soorten zorg wordt geboden. In de nacht zorgt een vast team enthousiaste medewerkers ervoor dat iedereen rustig kan slapen en ondersteunen zij cliënten wanneer zij daarom vragen. Op die manier voelen cliënten zich veilig en zijn ze uitgerust voor een nieuwe dag.

Mauritsstaete is binnen Mijzo een van de drie innovatielocaties. Dat betekent dat je gevraagd kan worden om deel te nemen aan een onderzoek gericht op technologiën die jou helpen het werk slimmer te organiseren. Zo wordt er al gewerkt met de Momo bedsense, een technische oplossing die bijdraagt aan rust in jouw werk, maar nog belangrijker de nachtrust van de cliënten.

Wie ben jij?
Ben jij echt een avondmens en leef jij op als de schemer begint te vallen? Heb jij hart voor de ouderenzorg en voel jij je prettig in een kleinschalige en open setting? En ben je daarnaast:
 • In het bezit van een (bijna) afgeronde opleiding tot verzorgende niveau 3
 • Vertrouwd met de doelgroep en een echte doorzetter
 • Het visitekaartje van Mauritsstaete en Mijzo
 • In het bezit van goede verbale en non-verbale uitdrukkingsvaardigheden
 • Digitaal vaardig en betrouwbaar met vertrouwelijke (cliënt)informatie
 • Bovenal een fijne collega
 • Dan ben jij wie wij zoeken!

En wat bieden wij jou?
 • Direct een vast contract met een passend urenaanbod en rooster, passend bij jouw persoonlijke situatie
 • Salarisinschaling en ORT conform cao VVT. Deze functie is ingedeeld in functiegroep FWG 35 (verzorgende: max. € 3.256,53 bruto per maand, o.b.v. 36 uur). Inschaling is afhankelijk van ervaring
 • Gedegen inwerkperiode en professionele begeleiding
 • Fijne collega’s, een hecht team en een prettige werksfeer
 • Een vooruitstrevende organisatie waar jij aan mee kunt bouwen, met aandacht voor mensen, voor het werk en voor elkaar
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Vakantiegeld van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Toegang tot de BijMijzo-app: maak tijdens je eerste 100 dagen op een leuke manier kennis met de organisatie.
 • Een warm welkom bij de Mijzo Intro Show: een spetterende introductie in het theater van Mijzo
 • Leuke extra’s zoals personeelskorting op bekende merken, een vergoeding van 10 euro per maand op een willekeurig sportabonnement, gratis Keep Fit trainingen op diverse locaties van Mijzo en gratis gebruikmaken van massagestoelen
 • En nog meer: voordelige aanschaf van een fiets, laptop of tablet, fiscale ruimte reiskosten woon-/werkverkeer en collectieve (zorg)verzekeringen

Iets voor jou?
Top! Reageer dan snel en simpel via de solliciteer-knop! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt!

Wacht niet te lang!
Wil je eerst nog wat vragen? Wij hebben de antwoorden. Bel gerust met Marc van den Nobelen, teammanager zorg & welzijn, op 0622274944.

Meer over Mijzo
Mijzo wil ouderen zo lang mogelijk op eigen wijze vorm en invulling laten geven aan hun leven thuis. Zodra dat niet meer lukt, zijn wij er om hen te ondersteunen en te begeleiden. Samen met de cliënt, naasten en het netwerk kijken we naar wat wél kan. Eventueel maken we hierbij gebruik van hulpmiddelen. Dit doen we met een open blik en vanuit de visie op positieve gezondheid. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen.

Kijk voor meer Mijzo op www.mijzo.nl,www.werkenbijmijzo.nl of bekijk onze socials.

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure.
Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Contact

Marc van den Nobelen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider Mooiland Uitzicht Doorwerth

Doorwerth
20 - 32 uur
Amaliazorg

Coördinerend Verzorgende IG of verpleegkundige

Oisterwijk
20 - 24 uur
Laverhof

Verzorgende (IG) - thuiszorg Schijndel

Schijndel
16 - 32 uur