zoekt een

Planconsulent

Ben jij de roosterliefhebber die onze zorgteams ondersteunt?

Als planconsulent help je bij het rondkrijgen van de zorgroosters van Oktober. Geen roostervraagstuk is voor jou te moeilijk. Als Planconsulent werk je vanuit passie en plezier aan het zorgdragen voor een goed en evenwichtig rooster voor de medewerker en het optimaal ondersteunen van de teamleden/teammanager.  
 
Deze functie is na een succesvolle pilotfase definitief in onze organisatie opgenomen, met veel energie gaan we binnen ons team verder met de doorontwikkeling van deze functie en groei binnen ons team planning. 
 
Het optimaal benutten van de beschikbare capaciteit is jouw doel. Hier word jij blij van! Je kijkt overstijgend naar de planning voor zowel de korte als lange termijn. Oktober vindt het belangrijk dat medewerkers eigen regie en verantwoordelijkheid pakken, ook ten aanzien van hun werk- en privé balans. Daarom werken we met de methodiek zelfroosteren (om het teamproces te benadrukken spreken wij van teamroosteren) jij pakt hierin de coachende en ondersteunende rol. Zelfstandig werken, stressbestendig en makkelijk de verbinding weten te vinden op verschillende niveaus. Over die kwaliteiten beschik jij. We houden van uitdagingen en focussen ons op verbeteringen.   Je hebt veel contact met collega planconsulenten en tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor de aandachtsvelders roosteren, teamleden en teammanagers van jouw teams. Samen zorgen jullie dat alles goed verloopt rondom het roosterproces. 
 
 Waar ga je werken?  

Ons werkgebied bevindt zich in De Kempen / Veldhoven-Waalre, samen gaan we kijken welke zorgteams jij gaat ondersteunen. Je bent hoofzakelijk werkzaam op de locatie(s) waar jij de planconsulent van bent.  

Wat verwachten wij van jou?  

Jij kunt je vinden in onze kernwaarden! Gepassioneerd, Persoonlijk en Samen. Zo verlenen wij binnen onze organisatie onze warme zorg. En dat is dagelijks zichtbaar en voelbaar voor onze cliënten en voor iedereen met wie we samenwerken.  

Dat je affiniteit hebt met de ouderenzorg, energiek, stressbestendig en zelfstandig bent maar zeker ook de verbinding zoekt op verschillende niveaus is voor ons van belang.  Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je:  

  • Beschikt over MBO -4 werk en denkniveau en je hebt ten minste twee jaar ervaring als planner in een zorgorganisatie;  
  • Kennis hebt in het gebruik van digitale applicaties en roosterprogramma’s, waarbij kennis van Ortec een pre is;
  • Kennis hebt van de CAO VVT en de geldende wet- en regelgeving;
  • Communicatief sterk en proactief bent en je denkt in oplossingen;   

Parttime of fulltime werken? We zijn op zoek naar een kandidaat van minimaal 24 uur, minimaal verspreid over 4 dagen. Meer uren is bespreekbaar, tot maximaal 36 uur per week.
Waarbij de maandag en vrijdag vaste werkdagen zijn.  

Wil jij dit ook?  

Wil jij ook samen met ons de beste zorg leveren aan kwetsbare ouderen? Dan bieden wij jou een afwisselende en uitdagende baan. Ook bieden wij je scholing waardoor je kennis op peil blijft en je jezelf kunt blijven ontwikkelen en ruimte voor eigen inbreng vanuit jouw deskundigheid. En natuurlijk werken in een fijne Kempische sfeer.  

Daarnaast kun je nog rekenen op:  

  • Een bruto maandsalaris van min €2.620,33 en max €3.417,15 (o.b.v. 36 uur) in FWG 40 cao VVT.  
  • Jaarlijks een vakantietoeslag van 8%.  
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.  
  • Verlof op basis van een fulltime contract van 237,4 uur per jaar.  

Enthousiast? Vertel ons jouw verhaal!  

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan via de knop! We ontvangen graag jouw motivatie en up to date cv. Daarna nemen we snel contact met jou op.   

Handig om te weten:  

Interesse? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet.  

  • Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Anouk van den Bersselaar, Teammanager Recruitment & Flexbureau (06 – 33 66 5996).  
  • Een Verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure.  Oktober faciliteert de aanvraag en vergoedt de kosten.  

Wie is Oktober? 

Bij Oktober leveren we de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. Voor deze doelgroep bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, woonvormen voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. We staan klaar voor mensen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.  

Kwaliteit van leven, daar gaan we samen voor! De medewerkers en vrijwilligers van Oktober doen er alles aan om dit samen met de bewoner of cliënt en diens familie en vrienden te bereiken. We luisteren naar hun verhaal en sluiten aan bij datgene wat voor hen belangrijk is. En zoeken dan naar een maatwerkoplossing omdat we altijd uitgaan van hetgeen nog wel kan, soms met een beetje ondersteuning. Er kan niets op tegen de waardering die je voelt als je een lach tovert op het gezicht van jouw cliënt.   

Dit is ons verhaal, wij zijn ook benieuwd naar jouw verhaal. Onze recruiters gaan graag met je in gesprek over jouw interesses en mogelijkheden binnen Oktober. Wil je meer weten over werken bij Oktober? Ga naar werkenbijoktober.nl daar lees je ook de verhalen van onze collega’s en kun je een kijkje nemen bij onze Huizen van Oktober of onze playlist bekijken via Werken bij Oktober – YouTube. 

 

Graag tot ziens bij;  

Oktober
Jouw verhaal, onze zorg. 

Contact

Recruitment
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGZ Westelijk Noord-Brabant

Lid Klachtencommissie

Halsteren
In overleg
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg