HR Adviseur Leger des Heils | Zuidoost

Bij de woorden “veelzijdigheid” en “ontwikkeling” veer jij op. Laat het dan ook kenmerkend zijn voor jouw nieuwe job: HR adviseur bij het Leger des Heils.

Wat ga je doen?

Met jouw vakmanschap ga je onze afdelingsmanagers coachen en ondersteunen bij de uitvoering van het HR beleid. Je maakt positief impact, op individuen én de organisatie als geheel.

 

Je geeft, gevraagd en ongevraagd, advies op het gebied van HR thema’s uit de volle breedte van je vak. Zo zul je je op een ochtend bezig kunnen houden met het adviseren over strategische personeelsplanning en ‘s middags druk kunnen zijn met gesprekken rondom de loopbaanontwikkeling van medewerkers. Heel afwisselend dus!

 

Naast jouw adviserende rol pak je ook die van kennisdeler: veranderingen in de organisatie, cao’s en wetgeving vertaal je door richting het management. Verder pak je, samen met je collega HR adviseurs, je rol in de ontwikkeling en implementatie van HR beleid. Voor jou dagelijkse kost, je kunt daarbij denken aan onderwerpen als: verzuim, vitaliteit, ARBO, veiligheid, onboarding en exitgesprekken.

 

Even concreet, jij gaat je bezighouden met:

 

Gericht adviseren bij: in-, door- en uitstroom, verzuimbegeleiding, loopbaanontwikkeling, strategisch personeelsplanning en de samenstelling en ontwikkeling van teams;
Volgen en signaleren van trends en ontwikkelingen rondom HR. Deze koppel je aan de behoeften van de organisatie;
Vertalen en implementeren van HR-beleid in de regio;
Zorgen voor een consistente toepassing van cao, wetgeving en arbeidsvoorwaardelijke regelingen;
Deelnemen en tactisch sturing geven aan HR én organisatie-brede projecten. 
 

Dit ben jij

Je beweegt soepel mee met een organisatie waar dynamiek in zit. Je weet de hoeveelheid aan wensen, verwachtingen en concrete klussen zo te managen en te organiseren dat jouw rol als HR Adviseur een toegevoegde waarde heeft. Jouw aanpak is relatiegericht maar ook zakelijk. Je weet met het management een succesvolle samenwerking te realiseren omdat je een betrokken en onafhankelijke HR generalist bent.

 

Je herkent je in het volgende:

 

  • Minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding op het gebied van HR;
  • Affiniteit met de sector Zorg & Welzijn, maar ook met ARBO en veiligheid;
  • Ervaring in een vergelijkbare rol als HR adviseur;
  • Actuele kennis van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, sociale wetgeving en CAO;
  • Tactvol, verbindend en (organisatie)sensitief;
  • Resultaat- en klantgerichte houding en communicatief sterk;
  • Creatief in het uitdragen van ideeën.
     

Je bent christen (Katholiek, Protestants, etc.) en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit.

 

Dit bieden wij

Werken bij het Leger des Heils is werken met betekenis voor anderen. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk veel voldoening geeft. Verder bieden wij je:

 

●      Een contract voor 32 uur per week;

●      Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 9 van de cao Sociaal Werk (€ 3.415,- tot 4.946,- o.b.v. 36 uur);   

●      De contractvorm is bespreekbaar op basis van de meegebrachte kennis, ervaring en referenties.

●      Een Individueel Keuzebudget, toegang tot de Leger des Heils Academie, loopbaanbudget voor je duurzame inzetbaarheid en een prima pensioen via PFZW

●      Jij draagt verantwoording voor de subregio’s Venlo, Eindhoven en Nijmegen. Wij bieden daarom veel flexibiliteit in de functie en zelfstandigheid m.b.t. de invulling van jouw agenda, waarbij hybride werken mogelijk is.

●      Je hebt de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring te delen en een eigen stempel te drukken;

 

Je komt op een plek te werken waar ruim baan is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Naast een mooi trainingsaanbod in onze eigen Leger des Heils Academy staan we altijd open voor jouw ideeën en ontwikkelingsbehoefte.

 

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is een organisatie die er is voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl.

 

Zuidoost

Het Leger des Heils werkt in Nederland vanuit verschillende regio’s. Regio Zuidoost bestrijkt, met zo’n 400 medewerkers, een groot gedeelte van Noord-Brabant, geheel Limburg en regio Nijmegen. Vanuit onze bedrijfsbureaus in Maastricht en Eindhoven wordt het primaire proces gefaciliteerd door de ondersteunende afdelingen, zoals HR, Control en Financiën, Bureau Traject Management en onze Facilitaire afdeling. 

 

Afdeling HR

Als HR adviseur ben je onderdeel van de afdeling HR. Naast jou bestaat deze uit twee collega-HR adviseurs, een recruiter, twee HR-support medewerkers, een opleidingscoördinator, twee planners, een teamleider Flexpool, een vrijwilligerscoördinator en je HR manager. Naast regelmatig telefonisch / teams contact met collega’s werk je twee  dagen per week samen vanuit ons bedrijfsbureau in Maastricht of Eindhoven.  

 

Landelijke vakgroep

Met je vakcollega’s van de andere regio’s in het land vorm je de Vakgroep HR-Avies: een mooie plek om samen te werken aan vakinhoudelijke verbeteringen, training en bijscholing en te sparren over casuïstiek, beleid en ontwikkelingen.

 

Interesse en contact

Kom langs voor een kop koffie! Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Geschikte kandidaten worden meteen uitgenodigd, de vacature staat dus open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden. Wacht daarom niet te lang met solliciteren. Je kunt reageren via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures . 

 

Eerst meer weten? Neem contact op met John van Voorst  via 06- 20537039.

 

Meer weten over de procedure? Plan hieronder met recruitment een online afspraak in.

 

Contact

Kenneth Ottenhoff
Corporate Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

PoZoB

Medewerker P&O

Veldhoven
24 - 32 uur
Thebe

Senior HR Adviseur

Tilburg
16 - 20 uur
Medicinfo B.V.

Senior HR Business Partner

Tilburg
24 - 28 uur