Jeugdzorgwerker C/D | Jeugdzorg+ | Gemengde groep De Topaas | 28-36 uur | Deurne

De Topaas: Ben jij ervaren in de residentiële jeugdzorg en wil je jongeren tussen 12 en 18 jaar helpen die intensieve hulp nodig hebben? Topaas behandelgroep zoekt jeugdzorgwerkers die structuur, duidelijkheid en nabijheid kunnen bieden. Je werkt zowel op de groep als achter de schermen, waarbij creativiteit, daadkracht en teamgerichtheid essentieel zijn. Sluit je aan bij een ervaren team, waar een cultuur van vrijheid en veiligheid heerst. Solliciteer nu en maak een verschil!  

Pactum zoekt een
Jeugdzorgwerker C / D
Jeugdzorg+ - Gemengde groep
28 - 36 uur

Bekijk deze link voor meer informatie over JeugdzorgPlus bij Pactum

Wat is de Topaas?

De Topaas is een behandelgroep die zich richt op jongeren tussen de 12 en 18 jaar die door gedrag in de problemen zijn gekomen en daar intensieve hulp bij nodig hebben. We zoeken enthousiaste begeleiders die samen met ons een positieve invloed willen hebben op het leven van deze jongeren. Bij De Topaas verblijven momenteel maximaal 10 jongeren, zowel jongens als meisjes. Structuur, duidelijkheid en nabijheid zijn essentieel. We bieden individuele aandacht en gesprekken om onze jongeren optimaal te ondersteunen. Daarnaast hechten we waarde aan oprechtheid in ons werk en de oprechte zorg voor de jongeren die we begeleiden.


Hoe is het team van de Topaas?

Ons team heeft ruime ervaring in het werken met jongeren in de Jeugdzorg. We hechten waarde aan een hechte samenwerking en stimuleren elkaars krachten. Er heerst een cultuur van vrijheid en veiligheid, waarin we openlijk feedback kunnen geven en ontvangen. We ondersteunen elkaar bij het behalen van persoonlijke leerdoelen en genieten buiten werktijd van leuke activiteiten. We hebben plezier met elkaar en met de jongeren.


Wat ga je doen als Jeugdzorgwerker bij de Topaas?

Als jeugdzorgwerker bij De Topaas is het belangrijk dat je in staat bent structuur te bieden en handelingsverlegenheid in crisissituaties te vermijden. We zoeken iemand die consequent en duidelijk kan optreden. Daarnaast is het belangrijk dat je creatief bent en activiteiten kunt. Je moet ook in staat zijn omgaan met agressie en bereid zijn om ook achter de schermen regelzaken op te pakken. Je werkt niet alleen op de groep, maar zet ook lijnen uit en neemt initiatief. Bij De Topaas bieden we een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin jouw inzet en betrokkenheid gewaardeerd worden.

Bij de Topaas is het belangrijk dat je voldoet aan bepaalde kwalificaties. Allereerst heb je ervaring binnen de residentiële Jeugdzorg en kun je flexibel omgaan met veranderingen. Daarnaast beschik je over een dosis humor, waarmee je een positieve sfeer kunt creëren. Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om overzicht te bewaren, zelfs in uitdagende situaties. Teamwerk is essentieel, dus je kunt goed samenwerken met collega's. Als ondernemend persoon neem je initiatief en bouw je gemakkelijk een vertrouwensband op met de jongeren. Gestructureerd werken en het behouden van orde en overzicht zijn belangrijk voor jou, terwijl je ook een sterk empathisch vermogen hebt om je goed in te leven in de jongeren.



Spreekt dit jou aan en heb je ervaring met diverse jongerenproblematiek? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Bij De Topaas bieden we een dynamische werkomgeving waarin groei mogelijk is en waar jouw bijdrage het verschil kan maken voor deze jongeren.

Vereisten

Wat heb je nodig om als jeugdzorgwerker bij de Topaas te werken?

  • Jij hebt een relevante Mbo- of Hbo-opleiding, zoals SPW 4, Social Work, Pedagogiek, SPH, Toegepaste Psychologie, Creatieve therapie of MWD;
  • Jij bent bekend met methodisch werken bij voorkeur met Safe Path (schematherapie); 
  • Jij ben bereid om je te verdiepen in de problematiek van onze cliënten en op zoek te gaan naar passende oplossingen voor deze jongeren.


Wat Pactum biedt
Ons uitgangspunt is een langdurig samenwerkingsverband, dat binnen een jaarcontract start met een goed inwerkprogramma en later natuurlijk diverse scholingsmogelijkheden. Binnen Pactum is de CAO Jeugdzorg van toepassing. De functie van Jeugdzorgwerker D is ingeschaald in schaal 7 (max. €3839) en Jeugdzorgwerker C in schaal 8 (max. €4171) bij een voltijd dienstverband van 36 uur. Natuurlijk komen daar vakantiegeld, ORT en een eindejaarsuitkering bovenop en maak je gebruik van de pensioenregeling van het pensioenfonds Zorg en Welzijn.


Meer informatie en solliciteren
Is deze rol je op het lijf geschreven dan horen we graag van je! Maak dan je interesse kenbaar middels een schriftelijke motivatie inclusief CV. Solliciteer middels onderstaande button. De gesprekken zullen op onze locatie in Deurne plaatsvinden.

Meer weten?

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Behandelaar verslavingszorg MAZ Den Bosch

Den Bosch
28 - 36 uur
MO Den Bosch

Maatschappelijk Werker Dak- en Thuislozenopvang

's-Hertogenbosch
24 - 36 uur