Jeugdzorgwerker C / D | Jeugdzorg+ | Gemengde groep De Onyx | 28-36 uur | Deurne

De Onyx: de jeugdzorg+ behandelgroep voor jongeren (12-18 jaar) die door gedrag in de problemen zijn gekomen en daar intensieve hulp bij nodig hebben. Word een jeugdzorgwerker bij ons team van ervaren professionals. Structuur, nabijheid en individuele aandacht zijn essentieel. Ervaring met LVB en autisme gewenst. Een dynamische werkomgeving waar jouw inzet gewaardeerd wordt. Solliciteer nu en maak een verschil! 


Pactum zoekt een
Jeugdzorgwerker C / D
Jeugdzorg+ - Gemengde groep
28 - 36 uur"Ook als de jongeren naar bed zijn, is het ook nog gezellig met de collega's en blijven we vaak nog even hangen om bij te kletsen. Maar met de jongeren lachen we vaak het hardste, na het eten ontstaan de leukste gesprekken tussen de jeugdzorgwerkers en jongeren." - Jeugdzorgwerker Jens, werkzaam op de Onyx


Bekijk deze link voor meer informatie over JeugdzorgPlus bij Pactum


Wat is de Onyx?

De Onyx is een behandelgroep die zich richt op jongeren tussen de 12 en 18 jaar die door gedrag in de problemen zijn gekomen en daar intensieve hulp bij nodig hebben. We zoeken een enthousiaste begeleider die samen met ons een positieve invloed wil hebben op het leven van deze jongeren. Bij De Onyx verblijven momenteel maximaal 10 jongeren, zowel jongens als meisjes. Onze doelgroep omvat jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB), autisme, ODD en ADHD en andere problematieken. We streven naar een stimulerende omgeving waarin we de blije kindkant van de jongeren kunnen ontwikkelen. Structuur, duidelijkheid en nabijheid zijn essentieel. We bieden individuele aandacht en gesprekken om onze jongeren optimaal te ondersteunen. Elke donderdagavond is het 'Tip-avond' op de groep, waarin jongeren een hulpvraag stellen aan elkaar en zij elkaar daarin tips geven hoe daarmee om te gaan. Daarnaast hechten we waarde aan oprechtheid in ons werk en de oprechte zorg voor de jongeren die we begeleiden. 


Hoe is het team van de Onyx?

Het team van De Onyx bestaat uit 8 teamleden. De meeste van ons werken al 2-3 jaar samen, waardoor we goed op elkaar ingespeeld zijn. Ons team bestaat uit jonge professionals met ruime ervaring in het werken met deze doelgroep. We kennen elkaars krachten en stimuleren elkaar daarin. Er heerst een cultuur van vrijheid en veiligheid, waarin we openlijk feedback kunnen geven en ontvangen. Elk teamlid heeft een buddy toegewezen gekregen. Samen stellen we persoonlijke leerdoelen op en ondersteunen we elkaar bij het behalen hiervan. We vullen feedbackformulieren in voor de jaargesprekken en tijdens diensten reflecteren we regelmatig en geven we elkaar feedback. Buiten werktijd genieten we van een hecht en stabiel team, waarin we leuke activiteiten ondernemen, zoals een teamuitje naar de skipiste. We hebben plezier met elkaar en met de jongeren.


Wat ga je doen als Jeugdzorgwerker bij de Onyx?

Als jeugdzorgwerker bij De Onyx is het belangrijk dat je in staat bent structuur te bieden en handelingsverlegenheid in crisissituaties te vermijden. We zoeken iemand die consequent en duidelijk kan optreden. Kennis en ervaring met LVB en autisme zijn essentieel. Daarnaast is het belangrijk dat je creatief bent en activiteiten kunt organiseren om de blije kindkant van de jongeren te stimuleren. Je moet ook in staat zijn omgaan met agressie en bereid zijn om ook achter de schermen regelzaken op te pakken. Je werkt niet alleen op de groep, maar zet ook lijnen uit en neemt initiatief. Bij De Onyx bieden we een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin jouw inzet en betrokkenheid gewaardeerd worden. 


Als je graag deel wilt uitmaken van een stabiel en hecht team, waarin je een verschil kunt maken in het leven van deze jongeren, nodigen we je uit om te solliciteren. Solliciteer nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega bij De Onyx!Vereisten

Wat heb je nodig om als jeugdzorgwerker bij de Onyx te werken?

  • Jij hebt een relevante Mbo- of Hbo-opleiding, zoals SPW 4, Social Work, Pedagogiek, SPH, Toegepaste Psychologie, Creatieve therapie of MWD;
  • Jij bent bekend met methodisch werken bij voorkeur met Safe Path (schematherapie) of bent bereid hier scholing in te volgen; 
  • Jij hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in de residentiële jeugdzorg;
  • Jij ben bereid om je te verdiepen in de problematiek van onze cliënten en op zoek te gaan naar passende oplossingen voor deze jongeren.


Wat Pactum biedt
Ons uitgangspunt is een langdurig samenwerkingsverband, dat binnen een jaarcontract start met een goed inwerkprogramma en later natuurlijk diverse scholingsmogelijkheden. Binnen Pactum is de CAO Jeugdzorg van toepassing. De functie van Jeugdzorgwerker D is ingeschaald in schaal 7 (max. €3839) en Jeugdzorgwerker C in schaal 8 (max. €4171) bij een voltijd dienstverband van 36 uur. Natuurlijk komen daar vakantiegeld, ORT en een eindejaarsuitkering bovenop en maak je gebruik van de pensioenregeling van het pensioenfonds Zorg en Welzijn.


Meer informatie en solliciteren
Is deze rol je op het lijf geschreven dan horen we graag van je! Maak dan je interesse kenbaar middels een schriftelijke motivatie inclusief CV. Solliciteer middels onderstaande button. De gesprekken zullen op onze locatie in Deurne plaatsvinden.

Meer weten?

Recente vacatures

Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Persoonlijk Begeleider Dagbehandelingen - regio Noord-Oost ...

Boxtel
24 - 32 uur
Stichting De As

Systeembehandelaar

Goirle
16 - 32 uur
Neos

Vrijwilliger diverse locaties

Eindhoven
In overleg