Contractmanager

Instituut Verbeeten
Instituut Verbeeten is sinds 1953 een begrip in de medische wereld en hét gespecialiseerde ziekenhuis voor radiotherapie en nucleaire geneeskunde in de regio. Op onze afdeling Radiotherapie behandelen we oncologische patiënten met straling. Nucleaire Geneeskunde maakt gebruik van radioactieve stoffen. Deze radioactieve stoffen zetten we in voor onderzoek (diagnoses) en het geven van behandelingen (therapie).

De manier waarop wij met patiënten omgaan is de kracht van Instituut Verbeeten. Niet de patiënt, maar de mens komt bij ons op de eerste plaats. We luisteren naar onze patiënten en hun naasten én gaan met hen in gesprek. De patiënt en wij, we doen het samen.

Instituut Verbeeten werkt vanuit drie locaties: Tilburg, Den Bosch en Breda. Onze radiotherapeut-oncologen houden spreekuren op de poli in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem en op de poli in Bernhoven in Uden. Jaarlijks behandelen we met zo’n 250 medewerkers 4.500 patiënten en onderzoeken we 7.000 patiënten.

 

Wat ga je doen?
Als Contract Manager ben je verantwoordelijk voor en geef je sturing aan het leveranciers- en contractmanagement binnen de organisatie. Tevens heb je een adviserende rol rondom het inkoopbeleid en het regisseren van deze activiteiten binnen Instituut Verbeeten. Dit doe je onder meer door:
·         Een adviserende rol bij het opstellen en bewaken van de inkoopstrategie, passend bij de ondernemingsstrategie. Tevens de vertaling naar een inkoopactieplan afgestemd op de jaarplannen van de organisatie.
·         Borging van de bedrijfscontinuïteit door inbedding van risicomanagement in het inkoopproces. 
·         Het opzetten en vormgeven van contract- en leveranciersmanagement binnen de organisatie, afgestemd met de diverse stakeholders.
·         Regie te voeren over gemaakte contractafspraken, vastgestelde KPI’s en gewenste resultaat en bijsturen waar nodig (marktontwikkeling) en  gewenst (veranderende behoeften).
·         Sturing te geven aan contracteigenaren met betrekking tot het opzetten van relatie- en leveranciersmanagement. 

Je komt te werken op de afdeling Bedrijfsondersteuning. De functie van contractmanager is een nieuwe functie binnen de organisatie. In deze rol bouw je naast je vaste taken hard mee aan de verdere professionalisering van de afdeling Bedrijfsondersteuning naar een regieorganisatie. Vanuit deze positie werk je daarnaast samen met de contracteigenaren en inhoudelijk betrokkenen van andere afdelingen binnen Instituut Verbeeten en voorkom je dat er waarde weglekt. De adviseur inkoop- en contractmanagement draagt verantwoording af aan de manager Bedrijfsondersteuning.

Wat breng je mee?
Je bent een expert en verbinder die flexibel is op zowel het proces als op de samenwerking. Verder ben je in staat om een relatie met interne stakeholders en leveranciers te ontwikkelen en te onderhouden, gebaseerd op openheid en vertrouwen. Je zoekt actief de samenwerking op met andere afdelingen binnen de organisatie. Ook ben je proactief en in staat om zelfstandig te werken. Tot slot ben je klantgericht, weet je anderen te overtuigen én heb je gevoel voor de organisatie.

Verder heb je:
·         hbo+ werk- en denkniveau, ook is het een pré als je NEVI 1 of een gelijkwaardige opleiding hebt afgerond.
·         Meerdere jaren ervaring met zowel contract- als leveranciersmanagement, waarbij je in staat bent om op verschillende niveaus te acteren
·         Bij voorkeur heb je ervaring met AFAS (contractmanagementmodule).

Onze afdeling Bedrijfsondersteuning heeft haar thuisbasis op onze locatie in Tilburg.

Wat bieden wij jou?
Een baan in een gespecialiseerd instituut waarin je indirect kunt bijdragen aan nog betere zorg voor onze patiënten. Verder kun je rekenen op:
·         Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring conform de cao Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in FWG-functiegroep 60 (€3.736,- - €5473,-) exclusief 8.33% vakantiegeld.
·         8,33% eindejaarsuitkering (13e maand).
·         Op fulltime basis 144 vakantie-uren per jaar, aangevuld met een persoonlijk levensfasebudget van 57 uur.
·         Een goede pensioenregeling.
·         Een gevarieerd arbeidsvoorwaardenpakket met diverse regelingen zoals contributie lidmaatschap sport/vitaliteit, aanschaf van een fiets en extra vrije tijd.
·         Trainingen en cursussen die bijdragen aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.
·         Leuke informele personeelsactiviteiten.
·         Een fijn restaurant om te lunchen of voor een lekkere kop koffie.

Bij ons is veel ruimte voor jouw loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. 

Informatie en solliciteren
Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Dan ontvangen wij je sollicitatie graag. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Mariëlle de Reuver, manager Bedrijfsondersteuning, via telefoonnummer 06 - 10 28 72 36.

Neem bij vragen over de sollicitatieprocedure contact op met Jolijn van Nieuwenhuijzen, HR-medewerker, via telefoonnummer 013 - 594 77 32.

Je ontvangt na je sollicitatie zo snel mogelijk een reactie. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 4 februari en in de week van 19 februari. Bij indiensttreding vragen wij een VOG. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Jolijn van nieuwenhuijzen
HR- Medewerker
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

(Senior) Business Controller Jeugdhulp - Noordoost Brabant

Soest
32 - 36 uur
Rivas Zorggroep

Business Controller

Gorinchem
32 - 36 uur
Neos

Financial Controller

Eindhoven
32 - 36 uur