zoekt een

Verpleegkundige | Thuiszorg | 12 - 28 uur

Ben jij Verpleegkundige? En spreekt het je aan om deel uit te maken van ons team waar we elkaar graag opzoeken en de verbinding belangrijk vinden? Kom dan kennismaken met thuiszorgteam Zeeland!

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundige niveau 4 draag je bij aan de zorg en welzijn van cliënten. Je werkt overdag, in de avonden (geen nachten) en om het weekend. Met een verpleegkundig oog kijk je naar de zorgverlening en overzie je het totaalplaatje: de cliënt, de zorgbehoefte en de dienstverlening die je als team samen biedt. Daarnaast neem je je collega’s mee in de verdieping op de vakinhoud. Ook neem je ze mee in de wereld van het methodisch werken en denken. Je vindt het leuk om samen te werken aan het verbeteren van de kwaliteit.

Overal waar je komt, kom je als gast in iemands eigen woning, zo stel je je ook op, daarvoor ben je een professional! Samen zorgen we ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk, veilig en zelfstandig, in hun eigen vertrouwde woonomgeving kunnen blijven wonen, waarbij ze zelf de eigen regie in handen houden. Daar waar nodig, gaan we samen op zoek naar oplossingen, hulpmiddelen en de inzet van disciplines om niet alleen voor de cliënten, maar ook voor jou, elke dag zo fijn mogelijk te maken.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Binnen ons gezellige team bieden we jou een vertrouwde en veilige werkomgeving. Zo heb je de gelegenheid om optimaal met collega´s te sparren en vol vertrouwen jouw werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Je krijgt in eerste instantie een dienstverband van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarnaast krijg je:
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een salaris in FGW 45: minimaal € 2.858,- en maximaal € 3.848,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt minimaal een Verpleegkundige MBO 4 diploma of bent hard op weg om deze te behalen. Daarnaast beschik je over het volgende:
 • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken maar wilt graag deel zijn van een hecht team met enthousiaste collega’s, dat zijn wij!;
 • Je wilt samen met de cliënt de eigen regie en zelfstandigheid behouden binnen hun eigen woonomgeving;
 • Je bent positief kritisch en zet je je in om de zorg continu te verbeteren;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je bent bereid je bezig te houden met gerichte bij- en nascholing en zorgt ervoor dat je vakkennis en vaardigheden op peil blijven;

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;
 • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature appen met Marloe Hamers, 06 - 16135840

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Begeleider slaapdienst

Vught
In overleg
Laverhof

Opleiding tot verpleegkundige - BBL4

Schijndel
24 - 32 uur
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg