zoekt een

Begeleider Woonlocatie de Pompier

Ben jij een aanpakker en straal je enthousiasme uit? Houd je ervan om te werken met een diverse groep cliënten? Word dan Begeleider bij Woonlocatie De Pompier in Hoogerheide!

Begeleider
16 uur per week

Hier ga je werken

Woonlocatie de Pompier in Hoogerheide biedt voor volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking een veilige woonplek. Onze cliënten hebben allen een appartement met eigen voorzieningen. Binnen de locatie zijn gemeenschappelijke ruimtes voor koffie- en eetmomenten. Het medewerkersteam creëert kansen, begeleidt en ondersteunt cliënten om volwaardig deel te kunnen nemen in de maatschappij in de breedste zin van het woord.  

We bieden een combinatie van 1-op-1 begeleiding en groepsbegeleiding, waarbij de leeftijden uiteenlopen van 26 tot 68 jaar. De Pompier is in ontwikkeling en jij kunt daar, samen met een vernieuwd team, jouw steentje aan bijdragen! 

Als begeleider werk je op deze locatie wisselende diensten, zoals dag-, avond- en slaapdiensten. 

Dit ga je doen 

De rol van Begeleider bij Woonlocatie De Pompier biedt een dynamische en uitdagende werkomgeving. Dat klinkt misschien cliché, maar het is echt zo! Waarom? Je werkt met cliënten van diverse leeftijden en met bijkomende problematiek, wat resulteert in uiteenlopende individuele leerdoelen. Dit varieert van zelfstandig het huishouden doen tot omgaan met frustraties. Je ondersteunt cliënten daarbij ook bij de start van de dag, zodat ze klaar zijn om naar de dagbesteding te gaan of andere activiteiten te ondernemen, zoals bijvoorbeeld sporten. Je sluit ook de dag weer samen af, waar dat gewenst is. 

Naast de 1-op-1 begeleiding begeleid je groepsmomenten, waarbij cliënten vanuit verschillende leeftijden en gedrag samenkomen en jij verantwoordelijk bent voor ondersteuning in de groepsdynamica. Dit doe je vanuit humor, duidelijkheid en door de verbinding te zoeken met onze cliënten. 

De combinatie van 1-op-1 begeleiding en groepsbegeleiding met daarbij de diversiteit van onze doelgroep zorgt voor een fijne en afwisselende mix van werkzaamheden. Zie jij jezelf hier óók al werken? 

Dit breng je mee 

•    Je hebt een relevante MBO 3 opleiding afgerond, bijvoorbeeld SPW, MMZ of Verzorgende IG; 
•    Je brengt humor mee en je kunt jezelf en een ander een spiegel voorhouden;  
•    Je bent een aanpakker en neemt initiatief.
•    Je weet hoe je verbinding moet maken met cliënten met een diverse achtergrond, vanuit een open en nieuwsgierige houding; 
•    Je hebt zin om met het vernieuwde team aan de slag te gaan met de verdere ontwikkeling van de locatie!  

Dit bieden wij jou

We vinden goed werk belangrijk bij SDW.
Daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij.

  • Een prettige werkomgeving waarin jij jezelf kan ontwikkelen.
  • Ruimte om te leren en ontwikkelen op je werkplek.
  • Je hebt veel afwisseling in de begeleiding die je biedt, doordat je met een hele diverse doelgroep aan de slag gaat, van jong tot oud.
  • Je gaat samenwerken met een vernieuwd team, waarbij jouw inbreng en kennis op waarde wordt geschat en bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van de locatie.

Is je interesse gewekt? 

Dan maken wij graag kennis met jou! 

Heb je vragen bel, app of mail naar unitmanager Barbara Cornelis via 06-54933169 of barbara.cornelis@sdwzorg.nl.

Ben je al overtuigd? Solliciteer nu via onderstaande button!  

Recente vacatures

Leger des Heils W&G Zuidoost

Begeleider Flexpool | Hbo / mbo 3-4 | Zuid-Limburg

Heerlen en Maastricht
8 - 32 uur
Severinus

Coördinerend begeleider, Platanenlaan 7-9

Veldhoven
32 - 36 uur