zoekt een

WMO begeleider Oosterhout

en jij een ambulant begeleider die graag mensen begeleidt die wonen in de wijk lees dan snel verder!

Mensen met een lichte beperking vallen in de samenleving vaak tussen wal en schip. Wij helpen hen, zonder oordeel, om weer het gewenste uit het leven te halen. We hebben hiervoor een gedreven en enthousiast team van ambulant begeleiders bijMakker- onderdeel van Prisma.

Jij past in ons team als je voldoening haalt uit de kleinste stapjes. Je vindt aansluiting bij elke persoon, hoe groot de problematiek ook is. Wij zoeken binnen de kaders naar een oplossing die bij diegene past. Je begeleidt op basis van gelijkwaardigheid, bent oplossingsgericht en biedt een vangnet waarop iemand altijd terug kan vallen. Ben jij enthousiast? Solliciteer dan.

Met wie ga je werken?
Je ondersteunt cliënten bij hen thuis in de regio Oosterhout. Samen met de cliënt plan je afspraken op basis van de ondersteuningsvraag. Dit geeft je een bepaalde vrijheid in het indelen van je werkrooster, maar omdat we altijd uitgaan van maatwerk verandert de planning regelmatig. Je verbindt de klant met zijn omgeving.

Daarnaast werk je regelmatig samen met collega's vanuit andere organisaties.

Dit ben jij
We zoeken iemand die het lef heeft om in de meest uiteenlopende, soms complexe situaties ondersteuning en zorg te willen bieden. Je stimuleert mensen om het beste uit zichzelf te halen en weet dit op basis van gelijkwaardigheid voor elkaar te krijgen. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor de jonge talenten in ons enthousiaste team. Je kunt vanuit een helicopterview personele en teamprocessen waarnemen en sturen waar nodig.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 24 uur per week, meer uren mogelijk in overleg.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg . Salaris afhankelijk van je functie en ervaring. Dit betekent dat jouw salaris afhankelijk van jouw functie en ervaring tussen de €2.766,- en € 3861,- ligt.
  • Vakantie-uren en balansverlof-uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%.Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of voor een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Ook verwachten wij dat je werkervaring hebt opgedaan als (ambulant) begeleider.
  • Ervaring op het gebied van WMO is een pré.
  • Je bent beschikbaar voor de regio Oosterhout.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto tot je beschikking.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Frank Broekhuysen, via 06-12803107.

Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Frank Broekhuysen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures