zoekt een

(Net afgestudeerde) Algemeen Verpleegkundige Heelkunde – 24-36 uur per week

Ben je (net afgestudeerd als) verpleegkundige en zoek je een dynamische werkomgeving waar passie en professionaliteit samenkomen? Dan is een carrière op onze afdeling heelkunde dé volgende stap voor jou!

Taken
Samen met je team zorg je voor kwaliteit en continuïteit op de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de verpleegkundige zorg voor de patiënten die verblijven op de dagbehandeling en kortverblijf. Daarnaast ben je dit ook voor de patiënten die verblijven op langverblijf waar de complexere zorg wordt gegeven.

Ons team
Je komt werken in ons gezellige en professionele team, waaronder zo'n 35 verpleegkundigen, die samen met de artsen, PA’ers, voedingsassistenten, huishouding, afdelingssecretaresses en afdelingsassistentes iedere dag weer de beste zorg leveren op onze afdeling.

Onze afdeling
Onze afdeling heeft in het totaal 41 bedden. Daarnaast hebben wij binnen onze snijdende afdeling verschillende specialismen waaronder; chirurgie, urologie, traumatologie, plastische chirurgie, kaakchirurgie en KNO.

Groei en ontwikkeling
Vind je het leuk om in een later stadium, nadat je helemaal gewend bent op onze afdeling, ook stagiaires en leerlingen te begeleiden? Of wil je aan de slag als aandachtsvelder? Dat kan! Daar gaan we graag met je over in gesprek.

Wat breng je mee?
  • Diploma verpleegkundige (minimaal MBO niveau 4);
  • Heb je, bij voorkeur, stage- en of werkervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis;
  • Heb je sterke affiniteit met het snijdende specialisme en dat merken we als we in gesprek gaan met jou!

Ben je net klaar met de opleiding tot verpleegkundige en heb je mogelijk nog niet helemaal de werkervaring die wij vragen? Geen probleem! Ook dan gaan we graag met je in gesprek.

Wat bieden wij je?
  • Een baan voor 24-36 uur per week; met de mogelijkheid om je voorkeur aan te geven.
  • Marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen, salarisschaal 45 (€2.832 - €3.824 bruto op basis van fulltime). Inschaling op basis van kennis en ervaring.
  • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen.
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Emmy van Gelder – de Wilt, afdelingsmanager, telefoonnummer 040-286 4035 of met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoon 06-11652357.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de solliciteerbutton.
Uiteraard mag je ons ook direct bellen om een afspraak in te plannen. De koffie staat klaar!

Een meeloopdag is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Op die manier kun je bij ons de sfeer proeven en kijken of een baan binnen onze afdeling echt iets voor je is.

Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Emmy.

Het eerste gesprek wordt in overleg met jou gepland.
Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Flexpool medewerker

Vught
In overleg
Kempenhaeghe

Schoolverpleegkundige Berkenschutse

Heeze
36 - 40 uur