Verzorgende IG

Jij zorgt ervoor dat de cliënt de rest van de dag weer op een goede manier kan doorkomen. Behalve de noodzakelijke (zorg)handelingen ook aandacht voor de mens: een kleine peptalk en een hart onder de riem. Dat is de verzorgende IG die wij zoeken!

Zo maak jij dagelijks het verschil
De functie van verzorgende IG bij Thuiszorg West-Brabant (TWB) is veel meer dan alleen wijkroutes rijden! Je werkt zelfstandig achter de voordeur bij jouw cliënt. Elke cliënt heeft zijn eigen verhaal en ieder mens is verschillend, dat maakt jouw werk bijzonder. Je ondersteunt jouw cliënten bij hun dagelijkse verzorging en verpleging. Je verricht verpleegtechnische handelingen zoals bijvoorbeeld wondzorg, het toedienen van sondevoeding, stomaverzorging en injecteren. Je signaleert en rapporteert afwijkende situaties en trekt aan de bel bij collega's indien dit nodig is. Je bent naast zorgverlener ook een teamspeler. Je hebt aandacht voor de kleine dingen en daarbij kijk je verder dan alleen het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Als collega's vragen hebben tijdens hun route dan kunnen zij jou daarvoor benaderen. Door je brede kennis en bekwaamheid ben je van de laatste ontwikkelingen op de hoogte en weet je een perfecte vertaalslag te maken van het zorgplan naar de wensen en behoeften van je cliënt. Met jouw ondersteuning blijven zij langer wonen in hun vertrouwde thuisomgeving.

Uniek in deze functie is dat je jouw functie verder kunt verbreden met een extra rol. Een rol die aansluit bij jouw wensen, behoeften en kwaliteiten. Vind je het leuk om leerlingen te begeleiden? Dan kun je werkbegeleider worden. Heb je meer met plannen? Dan kun je in aanmerking komen voor de rol van teamplanner. Ook specialiseren behoort tot de mogelijkheden, zoals aandachtsvelder wondzorg.

Wil je meer weten over de functie van verzorgende IG? Onze collega's nemen je graag mee in de functie van verzorgende IG bij TWB:

Doorgroeimogelijkheden
Binnen TWB staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Als verzorgende IG zijn er volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Samen met je leidinggevende wordt er gekeken naar jouw behoefte. Zo kun je door middel van een praktijkgerichte opleiding doorgroeien naar verpleegkundige. Jij beslist zelf óf en hoe snel je doorgroeit!

Wij bieden jou
  • een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
  • contracturen afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden variërend tussen de 12 en 28 uur per week
  • een salarisinschaling volgens cao VVT in FWG 40. Dit is een salaris van 2.695 euro tot 3.502 euro op basis van een 36-urige werkweek
  • de mogelijkheid om vakinhoudelijke scholingen te volgen
  • een reiskostenvergoeding van 0,21 euro per km tot 10 km enkele reis. Zit je daar boven? Dan krijg je 0,31 euro per km
  • goede arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld en een eindejaarsuitkering

Wij vragen van jou
  • Naast uiteraard een zorgdiploma vooral een hart voor de thuiszorg!
Webclip afbeelding

Contact

Giana van Beek
Adviseur Werving en Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Cura Excellent B.V.

Verzorgende IG Thuiszorg

Vught
12 - 32 uur
Joris Zorg

Verzorgende IG voor de nacht

Vessem
0 - 16 uur