zoekt een

Groepswerker Wonen Rosmalen

Een woonhuis van Smart-Coach op het bosrijke Landgoed in Rosmalen

Ben jij die gedreven groepswerker beschermd wonen naar wie Smart-Coach per direct op zoek is voor haar 2 woonlocaties in Rosmalen? Kun jij snel schakelen tussen luisterend oor, spin-in-het-web, troubleshooter en sfeermaker? Weet jij van aanpakken en heb je oprecht aandacht voor de mensen die je begeleidt? Dan kan Smart-Coach jouw hulp, ideeën en ervaring goed gebruiken op onze locaties te Rosmalen in de regio Noord-Brabant.

Je komt te werken in een klein team. Met jou als groepswerker hebben onze cliënten nooit het gevoel dat ze er alleen voor staan. Of het nu gaat om praktische hulp in het dagelijks leven, begeleiding bij activiteiten of het aanreiken van medicatie. Jij bent voor de cliënt het eerste aanspreekpunt. Je hebt geregeld contact met de persoonlijk begeleiders van de cliënten en je rapporteert dagelijks op het welzijn van de cliënten. We zetten jouw belangrijkste taken graag op een rij:

  • Je geeft begeleiding aan de bewoners op basis van een Plan van Aanpak
  • Jij zorgt dat afspraken worden omgezet in handelen.
  • Jij kunt gedrag van individuele cliënten signaleren en kunt hierop inspelen.                                                    

Onze cliënten zijn niet altijd de makkelijkste mensen in de omgang. Dit vraagt van jou flexibiliteit en een zelfverzekerde houding. Een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde, wij vragen die voor je aan.

Ben jij dat extra steuntje in de rug voor onze bewoners?

 

Webclip afbeelding

Contact

Bibi van der Linden
HR-assistent
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Nora Zorg

Trajectbegeleider

Helmond
32 - 36 uur
Het Laar

Woonbegeleider

Tilburg
24 - 28 uur