zoekt een

Verpleegkundige Joannes Zwijsen - Spoorrijk (V240089)

Wie ben jij en wat ga je doen

Als Verpleegkundige heb je voldoende vakinhoudelijke kennis in huis om complexe handelingen te verrichten. Je werkt volgens het zorgplan, binnen de vastgestelde kaders en stelt rapportages op. Je hebt ook een coördinerende rol. Samen met je team draag je bij aan de zorg voor en het welzijn van onze bewoners. Je zit vol passie, creativiteit en positiviteit en je neemt daar je collega’s in mee.

Wij geloven dat onze bewoners altijd zichzelf moeten kunnen zijn én dat ze graag zoveel mogelijk zelf willen blijven doen. Als verpleegkundige help je daarin te voorzien én bied je de ondersteuning die onze bewoner nodig heeft. Je vindt het fijn verantwoordelijkheden te dragen en handelt daar ook naar. Samen maken we van elke nieuwe dag een mooie dag!

Meer weten?
Bel met Niels den Besten, Trainee Manager Zelfstandige Teams op 06-41799027.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris van €2.695,33 - €3.502,58 volgens cao VVT FWG40 bij een 36-urige werkweek.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
  • Daarnaast hebben we gevarieerde en aantrekkelijke regelingen, zoals een fietsenplan en collectiviteitkortingen op het gebied van verzekeringen en vrijetijdsbesteding.
  • We bieden je volop ruimte voor ontwikkeling en schenken veel aandacht aan scholing en deskundigheidsbevordering.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt minimaal een mbo-diploma Verpleegkunde met BIG-registratie.
  • Je hebt relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je

Spoorrijk maakt deel uit van Woonzorgcentrum Joannes Zwijsen, gelegen in de spoorzone in Tilburg. Het is een verzorgingsafdeling waar 20 cliënten verblijven met een ZZP indicatie. Er is er een gevarieerde cliënten populatie met ZZP 4 tot en met ZZP 6.
De afdeling maakt op dit moment de transitie van zonder naar met behandeling. Waardoor de verwachting is dat er in de toekomst veelal cliënten met een ZZP 6 of 8 woonachtig zijn. Om de zorg voor onze bewoners zo goed mogelijk te laten verlopen werken we intensief samen met verschillende disciplines. Er is een huiskamer waar bewoners overdag kunnen verblijven, activiteiten aangeboden krijgen en evt. kunnen eten en drinken, maar dit kan ook in Brasserie de Refter

Contractvoorwaarden
Vast dienstverband

Contact

Niels den Besten, Trainee Manager Zelfstandige Teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

tanteLouise

Teamleider, Het Nieuwe ABG

Bergen op Zoom
32 - 36 uur
Novadic-Kentron

Verpleegkundige Kliniek Breda

Breda
Parttime / Fulltime