EVV'er

Het Buitenhuis is per direct op zoek naar een EVV’er vanaf 24 uur per week.

In het mooie dorp Esch ligt Het Buitenhuis; een gemoderniseerde, kleinschalige woonzorglocatie voor 27 cliënten met dementie. De sfeer is er fijn en warm! De ruimtes zijn open en licht, daarbij is de bewegingsvrijheid voor de bewoners groot. Er wordt genoten van de heerlijke tuin, die zeer toegankelijk is. Vanuit de gemeenschap zijn er allerlei initiatieven en zetten vrijwilligers zich actief in voor onze bewoners. De mooie appartementen bieden hen een fijne woon/leefomgeving. Men voelt zich hier écht thuis! Het stijlvolle bed & breakfast grenst aan het Buitenhuis. Het bed & breakfast van het Buitenhuis is een erkend zorghotel. Aangenaam verblijven en passende zorg en ondersteuning gaan hier hand in hand. Het Buitenhuis streeft naar een hoge mate van aandacht voor de wensen van de cliënt en heeft de focus op hospitality en exclusieve serviceverlening. 

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.
 
De functie in hoofdlijnen
Samen met jouw teamleden richten jullie je op het leveren van optimale zorg voor onze cliënten. Door met elkaar te werken aan persoonlijke groei en ontwikkelingen, worden kwaliteiten herkend. Hierdoor kunnen we samen kijken naar een goede verdeling van taken en rollen binnen het team, waarbij we zorgen dat deze aansluiten bij de wensen en capaciteiten van ieder teamlid. We vinden het belangrijk dat je, naast je werkzaamheden als EVV’er, dingen doet die jij leuk vindt. Je krijgt vrijheid en ruimte om initiatief te nemen, zodat we als team van elkaar kunnen leren. Zo groeien we samen op verschillende vlakken en aandachtgebieden! 
Dit doen we allemaal voor onze cliënten, hen leren kennen is de essentie van ons vak. Dit helpt jou om hen de zorg te bieden, die past bij hun wensen en behoeften. Waarbij de zorgverlening, altijd vanuit een belevingsgerichte benadering wordt gegeven. De zorg wordt op maat aangeboden, waarbij je multidisciplinair samengewerkt met andere collega’s. Om oplossingsgericht te kijken naar knelpunten in de verzorging, bekijk je het werk met een innovatieve blik en spart hierover met collega’s. Hierdoor willen we de zorg steeds een beetje beter maken. Je hebt een observerende en signalerende houding, waarbij je goed let op non-verbale signalen van cliënten. Je verwerkt de bevindingen in de zorgplannen en draagt zorg voor een goede overdracht naar collega’s. 

Wij vragen
Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG aangevuld met een EVV certificaat. Je werkt graag met ouderen en hebt bij voorkeur ervaring in het werken met deze doelgroep. Je hebt aandacht voor de cliënt, relaties en vertegenwoordigers van de cliënt en collega’s. Medewerkers van ZGEM ontwikkelen zich tot eigentijdse professionals waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap. Je staat sterk in je schoenen en hebt het vermogen de juiste prioriteiten te stellen. Verder ben je creatief in denken en handelen waarbij je altijd je doel voor ogen houdt, communicatief vaardig bent en kan je omgaan met feedback. 

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van EVV’er is ingedeeld in FWG 40 (minimaal € 2.620,33 en maximaal € 3.417,15 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor ZGEM. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.  

Interesse?
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Ineke Ernest, teamcoach, 06-51952149. 
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv bij voorkeur via: https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-332-evver
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-332.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Huisartsenposten Oost-Brabant

Bestuurssecretaris

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur
Jeugdbescherming Brabant

Klachtenfunctionaris

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
PoZoB

Management Support Professional

Veldhoven
Parttime