Groepsbegeleider Crisis- en zeer Intensieve Behandelgroep Jeugd - De La Salle Boxtel

Per direct zijn wij voor het team van onze crisis- en zeer intensieve behandelgroep op zoek naar een Groepsbegeleider (36 uur) voor onze locatie de La Salle te Boxtel. Wil jij van grote betekenis zijn voor onze jongeren? Wil jij ze helpen ontwikkelen, zelfstandig maken en ondersteunen? Sta jij stevig in je schoenen en klaar om uitgedaagd te worden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jij bent dé zorgprofessional die open staat om zichzelf optimaal te ontwikkelen en voor wie opvoeden/behandelen meer is dan een vak.

Jouw functie
Als groepsbegeleider ben jij het voorbeeld voor onze jongeren. Je draagt zorg voor alle werkzaamheden op het gebied van behandeling en ondersteuning van de cliënt. Je bent opvoeder, coach en vraagbaak. Je bent verantwoordelijk voor een goede rapportage en heldere verslaglegging. Je geeft uitvoering aan activiteitenprogramma’s en de vrijetijdsbesteding van jongeren.

Wat jouw werk bijzonder maakt is dat wat je doet, er toe doet. Je bent van betekenis. Je maakt een groot verschil in de belangrijkste ontwikkelingsfase van het leven van de doelgroep. Geen dag is hetzelfde. In je werk stem je continu af op de behoefte van de jongeren en hun omgeving. Je krijgt hierbij een grote mate van vrijheid, creativiteit en verantwoordelijkheid. Samen met collega’s weet je een veilige omgeving te creëren waar iedereen zich thuis voelt.

Over de Locatie
De La Salle is het orthopedagogisch behandelinstituut van Koraal in de regio Noordoost-Brabant. De La Salle biedt behandeling, zorg en ondersteuning aan jongeren met een licht verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met een gedragsproblematiek of psychiatrisch probleem. De jongeren zijn tussen 6 en 23 jaar. De centrum locatie van De La Salle is in Boxtel. Koraal biedt op deze locatie ook onderwijs (Vada College) en begeleiding naar arbeid via Sterk in Werk. De La Salle | Koraal


Wat bieden wij
Wil jij deel uitmaken van ons team? Wij bieden een vast dienstverband, een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. We moedigen persoonlijke ontwikkeling aan en bieden volop scholingsmogelijkheden.
 • Contract: Een vast dienstverband met een vast aantal uur per week.
 • Salaris Groepsbegeleider: Je salaris is gebaseerd op FWG 40 CAO Gehandicaptenzorg tussen €2.537- €3.432 (op basis van een 36-urige werkweek).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: ORT, een collectieve zorgverzekering, goede pensioenregeling, vakantiegeld en eindejaarsuitkering 8,33%. Wie bieden daarnaast een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden/werkkostenregeling, zoals o.a. fietsplan, bedrijfsfitness, extra reiskostenregeling, uitruil eindejaarsuitkering.
 • Leuke collega’s: Enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer. Ze kunnen niet wachten om met jou samen te werken!
 • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
 • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. Het werken met jongeren met jeugdigen met zo veel diverse problematiek maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen.
 • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wat vragen wij van jou
 • Diploma mbo-4 spw, persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg , hbo Social Work, Pedagogiek of vergelijkbare opleiding.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en je voelt je voor hen verantwoordelijk.
 • Je hecht veel waarde aan je eigen ontwikkeling en die van je team.
 • Je hebt relativerings- en doorzettingsvermogen en je kunt samenwerken.
 • Je bent oplossingsgericht en in staat om feedback te geven en te ontvangen.
 • Je kunt omgaan met complexe hulpvragen en out of the box denken.
 • Je voelt je verantwoordelijk, je bent klantgericht, flexibel en creatief in activiteiten.
 • Je bent in staat om aan te sluiten bij de belevingswereld van jongeren met een zeer lage sociale-emotionele ontwikkeling.
 • Je bent bestand tegen verbale en fysieke agressie en kunt (blijft) zien wat de hulpvraag is van een jongere en ondanks alles kun je in verbinding blijven met jezelf en de jongeren.
 • Je bent constructief in het omgaan met een conflictsituatie.

Meer informatie
Hebben wij jouw nieuwsgierigheid kunnen wekken en wil je meer weten over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Stephanie Sieber via telefoonnummer 0411-652444.

Reageren
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan nodigen wij jou van harte uit om jouw motivatie en CV door te sturen via onderstaande link.

Contact

solliciteren regio NOB Koraal
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Ambulant behandelaar FACT - De La Salle Boxtel

Boxtel
24 - 36 uur
JoKi-C

AMBULANT JEUGDZORGWERKER

Breda
24 - 32 uur