zoekt een

Vrijwilliger Gastheer/gastvrouw Huiskamer Zuidwester/Tivoli

Vindt jij het leuk om bezoekers te ontvangen?

Maak het verschil
Als gastheer/gastvrouw ben jij het eerste gezicht welke bezoekers van de Zuidwester en Tivoli zien. Je bent hiermee het visitekaartje van de inloop en draagt in grote mate bij aan het ‘warm welkom’ gevoel. Jij zorgt ervoor dat de bezoeker op de juiste plek binnen komt in het gebouw. Verder kun je kleine werkzaamheden doen zoals ervoor zorgen dat de entree er verzorgd uitziet, plantjes water geven en koffie en thee schenken, ondersteuning bieden bij het bereiden van maaltijden etc.

Aangezien je met verschillende soorten bezoekers van doen hebt, ben je iemand die vriendelijk en correct is en tegelijkertijd stevig in zijn/haar schoenen staat. Je houdt je aan gemaakte werkafspraken en huisregels en bent in staat om bezoekers/collega's hierop aan te spreken.


Jouw toekomstige werkplek en team
GGzE De Boei Stratum werkt op locatie Zuidwester en Tivoli. Op deze locaties wordt gewerkt aan een veilige, laagdrempelige, vertrouwde en gezellige warme sfeer. Bij ons zijn ALLE wijkbewoners van harte welkom. Wij bieden verschillende activiteiten aan verschillende doelgroepen.

Bezoekers van de inloop kunnen o.a. zijn: wijkbewoners, bewoners uit andere wijken, collega’s van andere De Boei teams of andere eenheden van GGzE die voor overleg of themabijeenkomsten komen, contactpersonen van externe samenwerkingspartners die voor overleg of themabijeenkomsten komen.

Je werkt samen met medewerkers van verschillende instellingen, waardoor het altijd dynamisch is! Je kunt voor ondersteuning terecht bij vaste contactpersonen.

De Boei Stratum , Locatie: Zuidwester/Tivoli
Cyclamenstraat 1
5644KH Eindhoven


Je kunt jezelf omschrijven als iemand die:
- Goed kan communiceren en luisteren;
- Openstaat voor feedback en afstemming in de samenwerking;
- Zijn eigen grenzen kent en deze duidelijk aangeeft; 
- Positief in het leven staat en met nieuwsgierigheid nieuwe situaties aangaat; 
- Begrip en geduld toont voor situaties en emoties; 
- Zorgvuldig omgaat met vertrouwelijke informatie; 
- In het bezit is van een VOG (verklaring omtrent gedrag) op je 1e werkdag (deze wordt tijdig digitaal voor jou aangevraagd). 

Ons aanbod
- De mogelijkheid werkervaring op te doen op een unieke werkplek.
- Leren en ontwikkelen middenin de samenleving met een diversiteit aan cliënten en collega’s.
- Het aantal uren wordt in overleg bepaald. Wij verwachten dat je minstens één dagdeel beschikbaar bent.
- GGzE biedt een vrijwilligersvergoeding van EUR 7,05 (inclusief reiskosten) per gewerkt dagdeel.
- Wij vinden het belangrijk om onze vrijwilligers te waarderen. Dit doen we natuurlijk iedere dag, maar ook jaarlijks met een leuk kerstpakket.
- Deskundigheidsbevordering in de vorm van cursussen en e-learningmodules.
- Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Cafeïne Dealers met je collega’s.

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten, organisaties en natuurlijk onze vrijwilligers. 


Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Frank van Sambeek, consulent vrijwilligerswerk, via email:
Frank.van.sambeek@ggze.nl of telefoonnummer 06-22596662.


Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag.

Contact

Frank van Sambeek
Consulent Team Vrijwilligerswerk
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Huisartsenposten Oost-Brabant

Bestuurssecretaris

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur
Jeugdbescherming Brabant

Klachtenfunctionaris

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
PoZoB

Management Support Professional

Veldhoven
Parttime