zoekt een

Vrijwilliger Gastheer/gastvrouw Grijze Generaal

Ontvang jij onze bezoekers graag met een lach?

Maak het verschil
Als gastheer/gastvrouw ontvang je bezoekers binnen de Grijze Generaal en helpt ze met de aanmeldprocedure die via een aanmeldzuil verloopt. Je hebt hierbij een actieve rol door op de mensen af te stappen en hulp te bieden waar nodig. Daarnaast kun je, indien nodig, de bezoekers wegwijs maken in het gebouw.

Naast de ontvangst van bezoekers houdt het Gastteam zich ook bezig met taken als het maken van een praatje met bezoekers/cliënten, de verkoop van producten die gemaakt zijn door cliënten zoals sieraden, aardewerk en kaarsen. Verder dien je oor en oog te hebben voor de omgeving en het op orde houden van de wachtkamers.

Naast bovenstaande kent het team van vrijwilligers een aantal extra activiteiten, waarin je van harte wordt uitgenodigd om te participeren (aan de hand van je persoonlijke kwaliteiten).

Je bent beschikbaar op maandagmiddag en/of donderdagmiddag.


Jouw toekomstige werkplek en team
Bij de Grijze Generaal in Eindhoven bevinden zich verschillende afdelingen van de GGzE. Je werkt met verschillende doelgroepen, onder andere ouderen en volwassenen. Meer informatie over deze diverse doelgroepen vind je op www.ggze.nl/locaties/de-grijze-generaal. Je werkt als gastheer/gastvrouw in een team waarbij werktijden in overleg afgestemd worden met je teamleden.

Grijze Generaal
Winston Churchillaan 75
5623 KW Eindhoven


Je kunt jezelf omschrijven als iemand die:
- Goed kan communiceren en luisteren;
- Openstaat voor feedback en afstemming in de samenwerking;
- Zijn eigen grenzen kent en deze duidelijk aangeeft; 
- Positief in het leven staat en met nieuwsgierigheid nieuwe situaties aangaat; 
- Begrip en geduld toont voor situaties en emoties; 
- Zorgvuldig omgaat met vertrouwelijke informatie; 
- In het bezit is van een VOG (verklaring omtrent gedrag) op je 1e werkdag (deze wordt tijdig digitaal voor jou aangevraagd). 

Ons aanbod
- De mogelijkheid werkervaring op te doen op een unieke werkplek.
- Leren en ontwikkelen middenin de samenleving met een diversiteit aan cliënten en collega’s.
- Het aantal uren wordt in overleg bepaald. Wij verwachten dat je minstens één dagdeel beschikbaar bent.
- GGzE biedt een vrijwilligersvergoeding van EUR 7,05 (inclusief reiskosten) per gewerkt dagdeel.
- Wij vinden het belangrijk om onze vrijwilligers te waarderen. Dit doen we natuurlijk iedere dag, maar ook jaarlijks met een leuk kerstpakket.
- Deskundigheidsbevordering in de vorm van cursussen en e-learningmodules.
- Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Cafeïne Dealers met je collega’s.

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten, organisaties en natuurlijk onze vrijwilligers. 


Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Cindy Couwenberg, consulent vrijwilligerswerk,                    via email: cindy.couwenberg@ggze.nl of telefoonnummer 06 - 58702789.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag.

Contact

Cindy Couwenberg
Consulente Team Vrijwilligerswerk
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Huisartsenposten Oost-Brabant

Bestuurssecretaris

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur
Jeugdbescherming Brabant

Klachtenfunctionaris

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
PoZoB

Management Support Professional

Veldhoven
Parttime