zoekt een

Helpende Plus

Ben jij opgeleid tot Helpende Plus en lijkt het je leuk om dat in een kleinschalige woonvoorziening te doen?

Dan is dit iets voor jou!
Je start als Helpende Plus je dienst met volledige aandacht voor de bewoners waarmee je tijdens je werktijd contact hebt. Je bent oprecht belangstellend naar hun verhaal en hebt respect voor hun wensen en vragen.

Als Helpende Plus ondersteun je de bewoners, op basis van het zorg(-behandel)plan, bij activiteiten zoals wassen/douchen, het in- en uit bed komen, het aantrekken van steunkousen, de toiletgang en de uiterlijke verzorging. Je ondersteunt in de maaltijdvoorziening en je ondersteunt de bewoner bij het eten en drinken.

Tijdens jouw werk zorg je altijd voor een gevoel van welzijn en zelfredzaamheid bij de bewoner. Hij/zij staat altijd centraal. Je hebt een team van collega’s naast je staan met wie je áltijd kan overleggen. Ook assisteer je collega’s in het zorgteam. Bijzonderheden worden door jou gesignaleerd, gerapporteerd en/of doorgegeven aan je collega’s. Naast het werk voor zorg, vervul je ook een rol voor het team, omdat je teamtaken vervult. Je bent dus onderdeel van het team en samen zorg je voor de verzorging en begeleiding van de bewoners van Thebe Brabantpark.

Locatie Brabantpark
Midden in de woonwijk Brabantpark in Breda vindt je de kleinschalige woonvoorziening Brabantpark van Thebe. Brabantpark heeft 4 woningen met elk 6 cliënten met voornamelijk lichamelijke beperkingen. Samen met de cliënt, hun naasten en andere zorgverleners werken we aan de hoogst haalbare kwaliteit van leven die past binnen zijn leefomgeving. We denken in mogelijkheden en kansen en blijven de mens achter de problematiek zien. Want ieder mens is waardevol en welkom.

Jouw werkdag

Over jou
  • Je bent in het bezit van een diploma Helpende Plus (mbo niveau 2);
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook graag onderdeel van een team;
  • Je beschikt over kennis en richtlijnen van hygiëne;
  • Je bent in staat fysieke werkzaamheden te doen;
  • Je bent collegiaal en vriendelijk naar bewoners toe;
  • Je hebt ervaring met het verrichten van hulp bij dagelijkse activiteiten;
  • Je wilt je graag inzetten voor ouderen met een somatische zorgvraag.

Diverse contractvormen zijn bespreekbaar. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract met vooruitzicht op onbepaalde tijd.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.210,77 - max. € 2.938,60, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV en motivatiebrief.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Monique Matthijssen (06 30 11 90 17).

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGZ Westelijk Noord-Brabant

helpende zorg en welzijn Moermontstede

Halsteren
24 - 36 uur
Máxima MC

Vrijwilliger dialysecentrum

Veldhoven
0 - 4 uur