zoekt een

Flexpool IJpelaar

Vind je flexibiliteit mega belangrijk en wil je zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt?

Dan is dit iets voor jou!
Bij Thebe locatie De IJpelaar zijn we op zoek naar ervaren medewerkers in de zorg (niveau helpenden (plus), Verzorgenden IG en Verpleegkundigen) en studenten die bezig zijn met een zorgopleiding die bij ons aan het bed willen komen werken met een 0-uren contact.

Welke voordelen heeft het voor jou om bij ons te werken onder een 0-uren contact?
  • Je kan zelf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je werkt.
  • Je zit niet vast aan alle verplichtingen die het werken binnen een zorgteam met zich meebrengt zoals vergaderen etc.
  • Je zit niet vast aan een ‘verplicht’ aantal uren dat je moet werken.

Over jou
De diploma-eisen zijn afhankelijk van op welke functie je solliciteert. Je kunt solliciteren indien je in het bezit bent van een diploma Helpende, Helpende plus, Verzorgende IG of Verpleegkunde. Studenten met een zorgopleiding vanaf het 2e leerjaar of die hun HBO-V propedeuse hebben gehaald kunnen ook solliciteren.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.210,77 - max. € 4.264,33, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met HBO-verpleegkundigen Carla Moerenhout telnr. 06-83 12 97 69 of Sanne Verbeek 06-13 02 15 17.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Assistent begeleider wonen

Moergestel
12 - 16 uur
Sint Anna

Helpende Plus

Boxmeer
In overleg
GGZ Westelijk Noord-Brabant

helpende zorg en welzijn Moermontstede

Halsteren
24 - 36 uur