Huisarts gezocht in Halsteren (praktijkhouder/waarnemer/hidha)

Huisartsenpraktijk Calis in Halsteren is op zoek naar een vaste huisarts (2/3 dagen in de week) met de ambitie om in de toekomst praktijkhouder te worden met de andere huisarts(en). 

De praktijk
Onze ruime, moderne en goed georganiseerde huisartsenpraktijk is gelegen in Halsteren binnen gezondheidscentrum “De Spil”; we werken nauw samen met alle zorgverleners (prikpost, podotherapeut, apotheek, fysiotherapie, diëtist en psychologen). Daarnaast is er een goede samenwerking met de woonvoorziening van SDW op de bovengelegen verdieping. Sinds 2022 is de praktijk NPA geaccrediteerd. We werken met het HIS van Medicom en plannen consulten van 15 minuten.

Populatie
De praktijk heeft ongeveer 4200 patiënten; voornamelijk bestaande uit jonge gezinnen en forenzen. De spreekuren zijn over het algemeen rustig waardoor we de tijd kunnen nemen voor een goed gesprek met de patiënt.

Het team
Ons professionele team bestaat uit vaste gezichten en is hecht en stabiel. Er heerst een open en gezellige sfeer. Daarnaast zijn we goed op elkaar ingespeeld en kennen de populatie goed. Het team bestaat uit 4 huisartsen (1 praktijkhouder en 3 waarnemers), een AIOS en 3 vaste, bekwame doktersassistenten waaronder 1 SOH en 1 in opleiding tot POH-s. Verder is het team nog aangevuld met een POH-s, een POH-GGZ en een praktijkmanager. 

Wie ben jij?
We zijn op zoek naar een fijne collega huisarts met een goede mix van besluitvaardigheid, professionaliteit, collegialiteit en een gezonde dosis humor. Wil jij onderdeel worden van ons team? Neem contact met ons op; we gaan graag een lange termijn verbinding aan!

Interesse?
De koffie staat klaar! Neem vrijblijvend contact op met praktijkmanager Sanne Stam via email; S.Stam@hcwb.nl of per telefoon; 06-13082856.

Contact

Sanne Stam
Praktijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Vitalis WoonZorg Groep

Basisarts

Eindhoven
32 - 36 uur
Huisartsencoöperatie West-Brabant

Huisarts HCWB

Roosendaal
Parttime / Fulltime
impegno

Psychiater kind en Jeugd

Oirschot
4 - 36 uur