MST LVB therapeut - De La Salle Boxtel

Voor De La Salle in Boxtel zoeken we een MST LVB Therapeut (28-36 u/w). Ben jij die enthousiaste kandidaat met een stevige persoonlijkheid die deel wil uitmaken van ons team? Het is voor deze functie van belang dat je beschikt over werkervaring én deskundigheid m.b.t. onze doelgroep (LVB jongeren van 12 tot 18 jaar oud die antisociaal gedrag vertonen).

Over de functie
Multi Systeem Therapie voor jongeren en/of (ouder(s) met een lichte verstandelijke beperking (MST-LVB) is een bewezen effectieve behandeling voor jongeren van 12 tot 18 jaar met ernstige gedragsproblemen (agressief gedrag, uitval- wangedrag op school, crimineel gedrag, of in aanraking komen met politie en justitie) bij wie plaatsing dreigt in de (gesloten) jeugdzorg. De MST behandeling wil een alternatief zijn voor een dergelijke plaatsing. Vaak is er sprake van een combinatie van verschillende gedragsproblemen (weglopen, spijbelen, pesten, intimideren, geweld thuis of op straat, alcohol- drugs en ander middelengebruik), die vervolgens uitmonden in crimineel gedrag (dealen, diefstal, vandalisme en loverboy-problematiek.

Als MST-LVB therapeut maak je deel uit van een team met 3 andere MST therapeuten en 1 supervisor. Je hebt een caseload van 4 tot 5 gezinnen. Wekelijks is er een taakgerichte teamsupervisie en ook het deelnemen aan de 24-uurs bereikbaarheidsdienst behoort tot je functie. Deze bereikbarheidsdienst is momenteel zo vormgegeven dat je gemiddeld 1 x per 2 a 3 weken een avond en nacht bereikbaar bent en vervolgens 1 x per 8 weken een volledig weekend. Zie ook www.mst-nederland.nl

Wat bieden wij?
Een uitdagende, zelfstandige en boeiende functie in een enthousiast team en een prettige werkomgeving. Je gaat werken in een - voor Nederland en de rest van de wereld - vernieuwend project voor probleemjongeren met een LVB. Je krijgt de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen. We zijn benieuwd naar je visie en creatieve ideeën.
 • Contract: Een vast dienstverband met een vast aantal uur per week.
 • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 60 min €3.694 en max €5.370 bruto/maand o.b.v. 36 uur per week.)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding, een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering en ORT-vergoeding.
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden: werkkostenregeling, zoals o.a. fietsplan, bedrijfsfitness, extra reiskostenregeling, uitruil eindejaarsuitkering.
 • Een leuk team: een enthousiast team met een prettige werksfeer. Ze kunnen niet wachten om met jou samen te werken!
 • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
 • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. Het werken met verschillende problematieken maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen voor je verdere carrière.
 • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met een stevige persoonlijkheid met ervaring en deskundigheid m.b.t. deze doelgroep (antisociaal gedrag én licht verstandelijk beperkt).

Vanzelfsprekend ben je flexibel qua werktijden, aangepast aan de behoeften van de gezinnen.

En verder...
 • een afgeronde WO opleiding in de Psychologie, (Ortho-)pedagogiek of een HBO opleiding (SPH, SPV) met een relevante VO, ervaring in en affiniteit met een systeemgerichte en/of cognitief gedragstherapeutische werkwijze.
 • Bereidheid tot bijscholing in het MST-model.
 • Ervaring en affiniteit met de LVB doelgroep en met het werken in gezinnen.
 • Goede beheersing van de Engelse taal.
 • In bezit van rijbewijs en auto.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marlou van Vught 06-22386740 of Bart Merks 0623159589

Reageren
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan nodigen wij jou van harte uit om je CV en motivatie door te sturen.

Contact

solliciteren regio NOB Koraal
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Coördinerend begeleider gehandicaptenzorg voor jong ...

Gorinchem
24 - 32 uur
Amarant

Persoonlijk Begeleider complex

Tilburg
28 - 32 uur
ZuidZorg

ZZP Verpleegkundige in de wijk

Eindhoven
In overleg