zoekt een

Stage

Stage lopen bij BrabantZorg
Wil jij stage lopen bij BrabantZorg? Dat kan! Je kunt met vele zorg- en welzijnsopleidingen op mbo-, hbo- en wo-niveau bij ons terecht.

Volg je geen zorg- of welzijnsopleiding? Dan ben je bij ons uiteraard ook welkom. Vul het aanvraagformulier in of stel je vraag via aanvraag.stages@brabantzorg.eu dan nemen wij contact met je op.

Welke stages zijn er mogelijk?
Bij BrabantZorg is ruimte voor korte stages van bijvoorbeeld een maand, zoals de snuffelstage of een praktijkopdracht. Maar ook langere stages van bijvoorbeeld 5 maanden zijn mogelijk. Je draait dan echt mee op de werkvloer in een team.

Binnen de verschillende locaties en in de thuiszorg kun je je specialiseren in de onderstaande vakgebieden:
  • Psychogeriatrie; voor ouderen met dementie of een andere geheugenstoornissen als gevolg van het ouder worden.
  • Somatiek; voor ouderen met een lichamelijke beperking.
  • Geriatrische revalidatie; na bijvoorbeeld een beroerte (CVA) of operatie.
  • Palliatieve zorg; zorg in de laatste levensfase.

Er zijn ook verschillende woonvormen waarop je kunt gaan werken, zoals:
  • Kleinschalig wonen
  • Thuiszorg
  • Kortdurend verblijf
  • Dagbesteding of dagbehandeling

Jij krijgt de vrijheid om zelf invulling en vorm te geven aan je stage. Bespreek met je stagebegeleider wat je leerdoelen zijn en schrijf samen een stageplan. Zo weet je zeker dat jij uit je stage haalt wat er in zit.

Afstudeerstages
Een afstudeerstage is het laatste deel van je studie. Je rondt je stage af met een (afstudeer)scriptie. Hiermee laat je zien dat je diploma-waardig bent. Regelmatig studeren studenten bij ons af op een specifiek onderwerp of onderzoek.

Erkend leerbedrijf
BrabantZorg is een erkend leerbedrijf door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB begeleidt de leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Het maakt afspraken met deze bedrijven over wat de student moet weten en kunnen om een diploma te behalen, of een mbo-certificaat voor leven lang ontwikkelen.

Solliciteren bij BrabantZorg
Klik op de button om direct te solliciteren voor een stageplek bij BrabantZorg. Na je aanvraag gaan wij kijken of we je een stageplek kunnen bieden op één van onze locaties. Binnen uiterlijk twee weken krijg je van ons een reactie.

Neem contact op
Wil je ons in de tussentijd iets vragen of is er iets veranderd aan je situatie? Sanne van den Berg en Annelies Verhoeven beantwoorden graag je vragen. Neem contact op via Sanne Van den Berg (06-12781875) of Annelies Verhoeven (06-53577228) of stuur een e-mail naar aanvraag.stages@brabantzorg.eu.

Functie-eisen
Wil jij stage lopen bij BrabantZorg? Dat kan! Je kunt met vele zorg- en welzijnsopleidingen op mbo-, hbo- en wo-niveau bij ons terecht.

Volg je geen zorg- of welzijnsopleiding? Dan ben je bij ons uiteraard ook welkom.

Klik op ik meld mij aan of stel je vraag via aanvraag.stages@brabantzorg.eu dan nemen wij contact met je op.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Leerling

Vught
24 - 28 uur
Catharina Ziekenhuis

Opleidingsplaats HBO MBRT-duaal afdeling Radiologie - parttime

Eindhoven
28 - 32 uur