zoekt een

Begeleider/Verpleegkundige 't Gebint 8, Deurne

Op het Rijtven, Gebint 8, wonen 10 oudere wordende cliënten met een verstandelijke beperking. Elke cliënt heeft zijn/haar eigen begeleidingsbehoeften zowel op somatisch als op psychiatrisch (b.v. persoonlijkheidsstoornis) vlak. Dit maakt ook dat het gebint 8 een gezellige huiselijk sfeer wil creëren maar dat cliënten ook een duidelijke en ooit structuurgerichte begeleiding vragen. De visie “niets moet meer, alles mag” staat op deze locaties centraal. Het uitgangspunt is dat cliënten kunnen genieten van een fijne dag. Je begeleidt de cliënten bij de verschillende fases waar zij doorheen gaan. Je kunt daarmee echt iets betekenen in het verouderingsproces van een cliënt.Je ondersteunt cliënten in de dagelijkse verzorging (ADL) die zij nodig hebben (bijvoorbeeld ondersteunen bij het douchen). Dit varieert van instructie en begeleiding naar gedeeltelijke overname.

Dagelijks is er een speciale integrale dienst waarbij je de opstart of de afsluiting in de zorg doet, en hierna of hiervoor is er tussen 10:00u en 16:00u ruime aandacht voor het welzijn van de cliënten; een bakje koffie drinken, samen rummikub spelen, naar de soos of lekker even naar buiten voor een wandeling of een fietstochtje. Dit doe je op vraag van de cliënt in het moment. Dat maakt dat jouw dag er elke keer ander uit kan zien.

 • Je gelooft in de visie van de gelukkige cliënt en draagt deze visie uit door mee te bewegen met de cliënt en achteruitgang te accepteren (géén pedagogische aanpak of standaard programma’s).
 • Je begeleidt cliënten binnen hun eigen leefomgeving op Het Rijtven rondom de dagelijkse zorg en welbevinden waarbij je constant blijft kijken naar de hulpvraag van de cliënt.
 • Je kijkt heel bewust naar de cliënt, begeleidt hen met aandacht en anticipeert op de hulpvraag van de cliënt.
 • Je ondersteunt cliënten bij de verzorging en kan de zorg volledig overnemen als de cliënt dit zelf niet (meer) kan.
 • Je creëert graag gezelligheid en groepsdynamiek, zodat je naast je dagelijkse zorgtaken ook de volle aandacht besteedt aan plezier en ontspanning van cliënten.
 • En tot slot heb je minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4
 • Een afwisselende baan voor 24 – 30 uur per week waarbij je altijd met een andere collega op de groep staat.  
 • Een stabiel, betrokken en ervaren team waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.  
 • Je werkt wisselende diensten tussen 07.00 uur en 22.00 uur (onregelmatig, doordeweeks en in het weekend).  
 • Een salaris in FWG35 volgens CAO Gehandicaptenzorg (minimaal €2.338- en maximaal €3.294, - bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een eindejaarsuitkering, ORT, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, opleidingsbudgetten en oog voor fit en vitale medewerkers.  
 • Een jaarcontract met naar verwachting aansluitend een contract voor onbepaalde tijd

Contact

Angelique van Deursen
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider

Bergen op Zoom
24 - 28 uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider complex gedrag

Roosendaal
Parttime / Fulltime
Thebe

Medewerker Welzijn

Breda
16 - 24 uur