Doktersassistente voor huisartsenpraktijk Stokhasselt

PrimaCura Netwerkzorg regelt in samenwerking met de zorgverleners in de regio Midden-Brabant de chronische zorg voor patiënten. Deze zorgverleners hebben een contract met PrimaCura.

Eén van onze aangesloten huisartsenpraktijken, huisartsenpraktijk Stokhasselt is op zoek naar een doktersassistente voor minimaal 3 dagen per week.

Even voorstellen:

Huisartsenpraktijk Stokhasselt is een goed georganiseerde, leuke praktijk in de Tilburgse wijk Stokhasselt. De praktijk is er sinds mei 2018 gevestigd en is van alle gemakken voorzien. Voor uitbreiding van ons team zoeken wij een doktersassistente. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten die de huisarts willen spreken. Voorkomende werkzaamheden zijn telefonische triage, plannen van afspraken, zelfstandig spreekuur en baliewerkzaamheden. Daarnaast verricht je medische en administratieve handelingen. In de praktijk zijn diverse leermogelijkheden. Persoonlijke ontwikkeling juichen we van harte toe. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. 

Het managementteam is betrokken bij de praktijkorganisatie, denkt hierin actief mee en draagt bij aan zorginnovatie, procesverbeteringen en hoe we met elkaar de zorg voor de patiënten in de wijk beter kunnen maken. Zo is de praktijk betrokken bij diverse projecten in het kader van wijkgericht werken in Tilburg Noord, starten we komend jaar met een LEAN traject en is de praktijk bezig met de voorbereidingen op accreditatie. 

Wat bieden wij:

Wij bieden jou een fijne werkplek in een leuk en gemoedelijk team, goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg. Salariëring vindt plaats conform CAO Huisartsenzorg (schaal 4 of 5). Bij een goede match en wederzijdse tevredenheid is er uitzicht op een vast dienstverband.

Wat breng je mee?

  • Afgeronde MBO opleiding doktersassistente niveau 4
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je zoekt de samenwerking op met andere professionals en bent communicatief sterk.
  • Kennis van Medicom is een pre
  • De patiënt staat bij jou op de eerste plaats. 
  • Je denkt graag mee over de verdere ontwikkeling van de patiëntenzorg in de praktijk.
  • Je bent een harde werker, maar ook een gezellige collega.

Direct solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar praktijkmanager@praktijkstokhasselt.nl voor 19 februari 2024.

Heb je vragen?

Heb je vragen? Stuur dan ook even een berichtje met het nummer waarop je bereikbaar bent en dan nemen we contact met je op.

 

Contact

Esther Kools
Praktijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Assistent begeleider MVG - de Hemmense boerderij, Hemmen

Hemmen
20 - 36 uur
Huisartspraktijk Waale

Physician Assistant in opleiding 32 uur/week

Breda
Parttime
Valkenhof

Thuisondersteuner

Valkenswaard
In overleg