Verzorgende IG nachtdienst

Vita is per 1 september 2023 op zoek naar een verzorgende IG nachtdienst voor 20 tot 24 uur per week.
        
Vita beschikt over zeven woongroepen met 50 behandelplaatsen en daarnaast is er Vita Thuis die somatische zorg verlenen aan ongeveer 68 cliënten. Dit in een intra- en extramurale setting, voornamelijk binnen de leefgemeenschap. De cliënten wonen in eigen appartementen en optimaal levensgeluk en welzijn staat centraal binnen de leefgemeenschap. Daar is de zorg, behandeling en benadering richting de bewoners op gebaseerd; de medewerkers streven naar een hoge mate van kwaliteit van leven voor de cliënten!

In de zorg die Vita verleent aan haar cliënten is er aandacht is voor het leefplezier, geluk én een twinkeling. Dit is gebaseerd op een visie, benadering en zorgbehandeling waarbij de belevingswereld van de cliënt leidend is. Dit programma is destijds opgezet en begeleidt door het kennisinstituut De Leyden Academy (https://www.leydenacademy.nl/), waarmee we nog altijd nauw samenwerken om het gedachtegoed te borgen en continueren.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.
 
De functie in hoofdlijnen
Als onderdeel van het nachtteam draag jij bij aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige verzorging en begeleiding gericht op de wensen en behoeften van onze cliënten. Gedurende de nacht bewaak je het veiligheidsklimaat binnen de afdelingen, heb je een signalerende rol richting je collega’s en bespreek je knelpunten. Je handelt hierin naar eigen niveau en bevoegdheid. Je verleent lichamelijke hulp en sociale begeleiding op basis van het vastgestelde, individuele zorgleefplan. De afwisseling in je taken is groot en je werkt zelfstandig binnen een enthousiast, betrokken team. Samen met hen zorg je voor een aangename en gezonde nachtrust voor onze bewoners!

Wij vragen
•    Je beschikt over een diploma verzorgende IG op MBO 3 niveau;
•    Je hebt affiniteit met ouderenzorg en hebt bij voorkeur ervaring in het werken met zorgleefplannen;
•    Je hebt aandacht voor de cliënt, relaties en vertegenwoordigers van de cliënt en collega’s;
•    Je bent goed in staat om samen te werken met alle collega’s;
•    Je werkt van 22.45 tot 07.00 uur.
•    Je ontwikkelt je tot een eigentijdse professional waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap.

Wij bieden
Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35 (minimaal € 2.391,72 en maximaal € 3.177,10 bruto per maand op fulltime basis). 
De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor ZGEM. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen. 

Recente vacatures

Huisartsenposten Oost-Brabant

Bestuurssecretaris

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur
Jeugdbescherming Brabant

Klachtenfunctionaris

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
PoZoB

Management Support Professional

Veldhoven
Parttime