zoekt een

Ondersteunend begeleider, de Loop 14, Deurne

De Loop 14 is een boerderijwoning op locatie het Rijtven waar acht bewoners met een (zeer) ernstig verstandelijke of meervoudige beperking wonen. De meeste bewoners hebben de leeftijd van 18 tot 28 jaar en zijn bekend met diverse hulpvragen (o.a. vanuit ontwikkelingsachterstand en Syndroom van Down). Ze gaan overdag (gedeeltelijk) naar school of naar de dagbesteding op locatie het Rijtven of extern. In nauwe samenwerking met ouders en collega’s onderzoek jij wat zij nodig hebben om zo fijn mogelijk in hun vel te zitten, nu en in de toekomst. Iedereen is anders maar jij weet constant te schakelen naar de juiste begeleidingswijze en verpleegkundige zorg waarbij warme begeleiding, veiligheid en structuur de basis vormen. 

De visie van de Loop 14 is gebaseerd op ontwikkeling of stabilisering, vergroting van zelfvertrouwen en zelfstandigheid. We gaan hierbij altijd uit van de kwaliteiten en vaardigheden van de bewoners. Dit bereiken we met een basis van belevingsgerichte zorg, geborgenheid en veiligheid, zodat de bewoners zichzelf kunnen zijn, zich kunnen ontspannen en zo gelukkig mogelijk kunnen wonen binnen de Loop 14.

Warm, nieuwsgierig en persoonlijke aandacht, daar herken jij jezelf in! Jouw eigenschappen geven kleur aan het leven van de cliënt. En net dat beetje extra kleur staat voor hen gelijk aan net dat beetje extra geluk. Jij richt jouw begeleiding en verzorging op een stabiel en fijn leven voor de cliënt. En daar waar het kan, denk jij out of the box in de kleine stappen die je samen met een cliënt kunt zetten om zijn leven te verrijken! Op deze wijze draag jij bij aan het opstellen en uitvoeren van de doelen in het Persoonlijk Plan. En naast deze mooie eigenschappen, neem jij natuurlijk kennis en vaardigheden rondom de dagelijkse zorg(overname) mee. Jij geniet ervan om ervoor te zorgen dat cliënten fris de dag kunnen starten of s avonds lekker kunnen ontspannen in bad. En jij begrijpt als geen ander dat een cliënt het fijn vindt om zelf het tempo te bepalen en zelf kleine keuzes te maken. 

En wordt het medisch iets complexer? Daar draai jij je hand niet voor om en jij verdiept je waar nodig graag in medische handelingen. 

Doordat jij klein kijkt en vanuit je gevoel werkt, voel jij haarfijn aan hoe een cliënt in zijn vel zit. Hierdoor zie jij het gedrag aankomen en ziet de vraag achter het gedrag (dat zich soms kan uiten in bijvoorbeeld grijpen, knijpen) en bent er onvoorwaardelijk. Ook als een cliënt niet kan praten, weet jij contact te maken en zie jij wat een iemand nodig heeft.   

En tot slot heb je een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4. 

  • Een leuke en uitdagende gevarieerde groep bewoners;  
  • Een salaris in FWG 30 volgens cao gehandicaptenzorg (minimaal € 2.127,- en maximaal € 3067,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek);
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag (8%), ORT en een eindejaarsuitkering (8,33%);  
  • Jouw persoonlijke groei staat centraal. Je kunt een uitgebreid scholingsaanbod volgen via onze eigen Academie (o.a. supportgericht werken, Meer Mens, coaching, wet- en regelgeving, autisme en de benodigde verpleegtechnische handelingen).

 

Contact

Angelique van Deursen
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Oktober

Begeleider Wonen & Welzijn - Kempenland

Bladel
In overleg
Kempenhaeghe

Zorgbegeleider Tweedelig

Asten
16 - 24 uur