zoekt een

Maag-darm-leverarts - chef de clinique (0.8-1.0 FTE + diensten)

Wij zijn op zoek naar een chef de clinique maag-darm-leverziekten bij voorkeur per mei 2024, maar het mag ook later in het jaar zijn. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met eventueel uitzicht op vast. Dit laatste kunnen wij in een gesprek toelichten.

Jij zorgt voor
 • Het verlenen van MDL-zorg in de volledige breedte aan onze patiënten.
 • Een evenredige participering in algemene en endoscopiediensten.

Dit doe je samen met
Je collega’s van de afdeling maag-darm-leverziekten. Er zijn op dit moment 9 MDL-artsen werkzaam (dr. P.J. Boekema, dr. M.J. ter Borg, dr. E.H.C.J. Buster, dr. H.M.A. D’Agnolo, drs. J.Th. Kamphuis, dr. L. Koning, dr. J.W.A. Straathof, drs. I. Noordzij en drs. Huijbers). Op onze afdeling werken we samen met 2 verpleegkundig specialisten, 4 MDL-verpleegkundigen, één klinisch physician assistant i.o. en 2 verpleegkundig endoscopisten. Kijk voor meer informatie over de vakgroep op: www.mmc.nl/mdl.

Een aantal wetenswaardigheden over de afdeling MDL:
 • We werken op beide locaties in Veldhoven en Eindhoven op de polikliniek, endoscopieafdeling en het Máxima Oncologisch Centrum. De klinische zorg en complexe endoscopische interventies zijn geconcentreerd op locatie Veldhoven.
 • We hebben een goede samenwerking met de GE-chirurgen, interventieradiologen en oncologen. Er is een gezamenlijke verpleegafdeling met de GE-chirurgen.
 • Wij zijn een screeningscentrum in het kader van het bevolkingsonderzoek darmkanker en hepatitis behandelcentrum. MMC is expertisecentrum voor neuro-endocrine tumoren, leverchirurgie en immunotherapie.
 • Op beide locaties beschikken we over moderne endoscopiekamers en in Veldhoven is er een aparte ERCP kamer. Een breed palet aan technieken worden uitgevoerd, waaronder ERCP, EMR/ESD/EFTR, videocapsule endoscopie, manometrie en endo-echografie.
 • Endoscopiedienst wordt verricht in een regionale samenwerking met de MDL-artsen van het Anna ziekenhuis in Geldrop.

MSB de Medici

De Vakgroep maag-darm-leverziekten is onderdeel van MSB de Medici. MSB de Medici is een maatschap die per 1 januari 2015 is opgericht, waarin alle vrijgevestigd medisch specialisten die in MMC werken, zijn verenigd. Op dit moment bestaat de maatschap uit 140 leden. MSB de Medici biedt kwalitatief hoogwaardige medische zorg op een betrokken en patiëntgerichte wijze. De maatschap heeft opleiding en onderzoek hoog in het vaandel staan en wil innovatief en ondernemend zijn. MSB de Medici werkt op een professionele manier samen met het ziekenhuis.

Dit past bij je als
 • Je een bevlogen en enthousiaste MDL-arts bent (of je bent bijna klaar met de opleiding tot MDL-arts) en het vak in de volle breedte wil uitoefenen.
 • Het verrichten (of je verder ontwikkelen in het doen) van ERCP’s en endo-echografie is zeer wenselijk.
 • Je gecertificeerd endoscopist bevolkingsonderzoek darmkanker bent of je bent bereid dit te behalen.
 • Je onze ambitie, tot het leveren van topklinische zorg passend bij de STZ normen, van ons ziekenhuis deelt.
 • Je helder en open communiceert met collega’s, patiënten en familieleden.

Je kiest voor Máxima MC omdat
  • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar. Bekijk ons Jaarverslag-2022 om een beeld te krijgen van de ontwikkelingen in MMC.
  • Onze 3400 medewerkers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
  • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.
  • Je in eerste instantie voor de duur van twaalf maanden in loondienst aangesteld wordt bij MSB de Medici, waar de vakgroep maag-darm-leverziekten deel van uitmaakt.
  • De functie is ingeschaald in de AMS schaal. De inschaling plaatsvindt op basis van ervaringsjaren.

Lees meer over Máxima MC

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie? We gaan graag met je in gesprek en een dag of dagdeel meelopen wordt aanbevolen!

We zien jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk, in ieder geval uiterlijk 17 maart a.s., via onderstaande button. De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 2 april in de avond vanaf 17.30u.

Heb je inhoudelijke vragen? Bel met Hedwig D’Agnolo, maag-darm-leverarts of Martijn ter Borg, maag-darm-leverarts. Zij zijn bereikbaar via de polikliniek maag-darm-leverziekten op telefoonnummer (040) 888 6350 of per mail via hedwig.dagnolo@mmc.nl of m.terborg@mmc.nl

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.

Bekijk je deze vacature via een andere website dan werkenbijmmc.nl? Check de vacature ook op onze eigen website. Externe websites nemen namelijk niet altijd alle informatie volledig over.

Contact

Rachel Koningstein
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Land van Horne

HBO Verpleegkundige ouderenzorg

Weert
16 - 20 uur
De Wever

Verpleegkundige Mobiel Zorgteam (V240115)

Tilburg
20 - 24 uur
TWB, Thuiszorg West-Brabant

Wijkverpleegkundige Leerteam Roosendaal

Roosendaal
24 - 36 uur