Woonbegeleider

AMARE IS OP ZOEK NAAR EEN AMBITIEUZE ERVAREN WOONBEGELEIDER! 

Ben jij die kanjer die wij zoeken voor onze cliënten welke op hun weg zijn naar zelfstandigheid en/ of aangewezen zijn op WLZ / WMO zorg? Die zijn of haar hand niet omdraait voor flexibele werktijden, over de juiste mentaliteit beschikt, onze cliënten in de watten kan leggen maar ook regels kan stellen en vanuit een professionele betrokkenheid voor onze cliënten gaat? Die samen met hen zorgt voor een veilig en prettig woonklimaat?  Dan gaan wij met plezier het gesprek met jou aan!

Wat ga je bij ons doen?

Je draagt zorg voor het op een juiste wijze begeleiden van onze (individuele) wooncliënten voor zowel beschermd en begeleid wonen. Dit betekent concreet dat jij die spil bent waar onze cliënten van op aan kunnen en samen met hen ervoor zorgt dat ze de gestelde leerdoelen kunnen behalen, zodat ze hierna veelal zelfstandig kunnen doorstromen naar een nieuwe fase. ( begeleid wonen) 

Je gaat er vooral voor zorgen dat onze cliënten op een prettige manier hun dagelijks leven kunnen vormgeven. Dit doe je vooral met je hart, empathisch vermogen, deskundigheid en professionele betrokkenheid. Je bent creatief en in staat om mee te denken over een passende en zinvolle dagbesteding en kunt onze cliënten op een positieve wijze stimuleren en motiveren. Dit alles met een flinke dosis humor en gezond verstand! Jij bent dus die vakman of vakvrouw die wij zoeken! 

Waar ga je werken?              
Werken bij Amare Zorgcoaching betekent:

Werken in een fijn team professionals, waarbij kwaliteit van zorg aan onze cliënten bovenaan staat. Kleinschalig in de zorg, een informele werksfeer, kwaliteit van zorg en betrokkenheid bij onze cliënten. We bieden  zorg en dienstverlening aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen met diverse beperkingen, zoals autisme, LVB, psychiatrische problematiek, gedragsproblematiek etc. Ons aanbod is hierin divers, van diagnostisch onderzoek en behandeltrajecten tot ambulante begeleiding, woonbegeleiding 18+, dagbesteding en respijtzorg. 

·  Heb jij een afgeronde MBO + / HBO opleiding zoals bv. Pedagogiek, SPW / SPH, Social Work of soortgelijke opleiding? Kennis van zorgvragen m.b.t. Autisme, ADHD, complexe Gedragsproblematiek, LVG, etc. en ben je voor minimaal 20 uur per week beschikbaar? Ben je bereid om met regelmaat avond-en/of weekenddiensten te draaien? Beschik je over enige werkervaring in dit vakgebied en ben je in het bezit van een rijbewijs en auto? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren op onze vacature!

·  Aanvullende informatie: Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht.

Contact

Maxime van Heeswijk
Manager wonen a/i
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Prisma

Begeleider niveau 4

Raamsdonksveer
24 - 28 uur
ZuidZorg

ZZP Verpleegkundige in de wijk

Eindhoven
In overleg