Ambulant Specialistisch Hulpverlener

Ben jij onze nieuwe collega Ambulant Hulpverlener en SKJ geregistreerd?

Wij zijn op zoek naar een ervaren Ambulant specialistisch hulpverlener die er voor zorgt dat er een veilige en stabiele omgeving ontstaat met, en voor de client en diens netwerk. Systemisch denken/werken zit in je DNA en je betrekt uiteraard het netwerk van de client bij het ingezette Zorgtraject. Je bent een verbinder en draagt zorg voor regie bij de client.

Bij Amare kom je te werken binnen een team en organisatie waarin de lijnen kort zijn, er veel verbinding is en een prettige samenwerking met collega’s zoals het (behandel)team en onze psychiater. Wij staan voor denken buiten de bestaande paden en het creëren van mogelijkheden in zorgtrajecten. Binnen onze organisatie zien we voor jou een rol als (ervaren) ambulant hulpverlener, welke zorgdraagt voor je eigen caseload welke afgestemd kan worden op jouw interesses, deskundigheid en ervaring. Spreekt jou dit aan en beschik je over de juiste opleiding en registraties, dan gaan wij met veel plezier het gesprek  met jou aan en maken we graag kennis!    

Uiteraard kunnen we nog heel veel meer vertellen over deze leuke functie en onze fijne organisatie maar dat doen we liever met een lekker kopje koffie of thee in een persoonlijk gesprek. Dus ben jij degene die ons komt versterken? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet en zetten wij de thee ( of koffie) vast klaar!                                                                    

 

Contact

Maaike Pelders
Team coördinator divisie Ambulant
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Gedragswetenschapper / Regiebehandelaar - Koraal Boxtel en Reek

Boxtel
28 - 36 uur
Dichterbij

Orthopedagoog

Uden
28 - 32 uur