Zaterdaghulp WMO Hulp bij Huishouden

Wij zijn op zoek naar zaterdaghulpen voor onze huishoudelijke hulp clienten! 

Wij vragen

Onze medewerkers en clienten zijn op zoek naar jou! Ben jij diegene die op zaterdag als huishoudelijke hulp het dagelijks leven van onze oudere clienten een stukje fijner komt maken? Een fijne en betekenisvolle baan van 0-4 uur per week (als je ook op de doordeweekse dagen kunt werken, zijn meer uren bespreekbaar), die ook nog eens goed te combineren is met een gezinsleven, studie of een andere baan. 

Ben jij die enthousiaste, spontane en representatieve duizendpoot, die het heerlijk vind om de woonplek van onze clienten spic - en - span te maken. Die haar of zijn hand niet omdraait voor even stofzuigen, een was aanzetten en even de badkamer sopt. Maar dat is niet het enige wat we zoeken, je hebt tevens ook een signalerende en preventieve functie. Je bent in staat om preventief te kijken naar het welzijn van onze client en deze zo optimaal mogelijk te houden, waardoor deze zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.

Ben jij die betrokken, gemotiveerde, warme persoonlijkheid met liefst ook nog wat ervaring? Ben je flexibel, representatief, en vindt je het ondersteunen van onze cliënten een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons fijne team? Dan gaan wij met veel plezier het gesprek met jou aan!

Je bent onderdeel van een heel fijn team van meer dan 100 medewerkers, waarin je voor elkaar invalt in het geval van verlof of ziekte. Je kunt solistisch werken maar bent ook een teamplayer. Zo zorgen we er samen voor dat onze client niet zonder hulp komt te zitten!

Dus... ben jij die leukerd, die het heerlijk vind om met onze oudere medemens om te gaan, die houdt van de afwisseling die deze job met zich meebrengt, zich als een vis in het water voelt en een luisterend oor biedt aan onze clienten? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Ons aanbod

Natuurlijk wil jij graag weten wat wij jou kunnen bieden! We starten met een dienstverband van 7 maanden conform CAO VVT ( minimaal €1.916,52 en maximaal € 2.391,30 per maand). Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en hebben we een goede pensioenregeling.

Wat is Amare Zorg?
Een fijne organisatie met meer dan 100 medewerkers in Drunen, met hart voor onze clienten, waarbij we vooral "gewoon goed zorgen" voor onze clienten en medewerkers. Waarbij we ze ondersteunen bij het behouden en/ of verbeteren van hun eigen leven. Hoe eenvoudig kan het zijn... want zorgen doen we immers samen!

Interesse?

Heb je interesse?
Solliciteer dan op deze functie via een mail naar werkenbij@amarezorgenzo.nl ovv. 20230046

Heb je vragen? Bel dan met onze HR afdeling via 0416 - 76 06 46 of mail naar werkenbij@amarezorgenzo.nl

Contact

Thera de Heer
Team coördinator HBH
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

MO Den Bosch

Beheerder

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur
Convivio-zorg voor ouderen, wonen en dagbesteding

Huishoudelijk medewerker bij Convivio

Tilburg
8 - 12 uur