zoekt een

Salarisadministrateur - 24 uur - Archipel regio Eindhoven

Er is een plekje vrij op onze salarisadministratie. Niet zomaar een plekje, maar eentje voor een enthousiaste accurate collega die ons team wil komen versterken. Naast dat je een gezonde dosis humor hebt, werk jij secuur en weet jij, in de hectiek, als geen ander elke dag weer prioriteiten te stellen en zo je to-do lijst af te vinken. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie van onze ruim 2200 medewerkers en leerlingen. Je hebt hierin ook een signalerende en bewakende rol.  

Jij wordt als Salarisadministrateur gewaardeerd met: 

 • Een salaris tussen €3.174,50 - €3.848,27 (CAO VVT, FWG 45 bruto maandsalaris op basis van 36 uur vanaf 1 maart 2024);  
 • Jaarcontract met de intentie deze te verlengen naar een vaste aanstelling; 
 • 8% vakantiegeld + 8,3 % eindejaarsuitkering (uitbetaald in november, fijn zo voor de feestdagen!);
 • Collectiviteitskorting bij een van de twee aangesloten zorgverzekeraars; 
 • Veel vrijheid en ondersteuning om je werk goed te kunnen doen; 
 • Maakt onderdeel uit van #TeamArchipel.

Werken als Salarisadministrateur, betekent: 

Als Salarisadministrateur heb je samen met je collega een belangrijke positie als het gaat om de communicatie naar enerzijds onze externe partner in salarisverwerking (AAG) en anderzijds de medewerkers, je collega’s van M&O en de ondersteunende diensten. Daarin ben je o.a. verantwoordelijk voor het tijdig, correct en volledig verwerken en aanleveren van mutaties bij AAG. Je verzamelt en controleert gegevens op volledigheid en juistheid zoals urenregistraties, in- en uitdiensttreding, toeslagenberekeningen en loonbeslagen. Je vraagt ontbrekende gegevens op zodat dit juist verwerkt kan worden. Verder beantwoord je vragen en klachten van medewerkers als het bijv. gaat om bijzondere inhoudingen, ORT-berekeningen en momenten van salarisuitbetalingen. Daar wij een 24uurs organisatie zijn is dit allesbehalve standaard vanwege de dynamische roosters waar we mee te maken hebben.  

Om dit alles voor elkaar te krijgen werk je nauw samen met niet alleen je collega’s van de salarisadministratie maar ook zeker met andere collega’s vanuit de hele organisatie. Samen zorgen jullie, in alle hectiek, ervoor dat alle mutaties tijdig zijn verwerkt en alles salarissen worden uitbetaald!  


Wij zien jouw passie: 

 • In jouw kennis van de CAO, ondernemingsovereenkomst, relevantie arbeidsrechtelijke bepalingen en administratieve processen;  
 • In jouw kennis van AFAS is een pre; 
 • In jouw kritische blik en proactief; 
 • In het goed kunnen samenwerken;
 • In jouw goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden; 
 • In jouw resultaatgericht, accuraat en flexibel; 
 • In jouw doorzettingsvermogen en stressbestendig.  

Wij zien jouw ambitie! 

Bij Archipel werk je vanuit jouw eigen kracht en met waardering voor jouw persoonlijke kwaliteiten. We willen vooral aansluiten bij wat jíj belangrijk vindt, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Dat gaat verder dan goede arbeidsvoorwaarden. Wil je jouw kennis verdiepen? Wij ondersteunen jou!   
 


Zie jij jezelf, als Salarisadministrateur, werken bij ons?  

Beschik jij naast jouw passie over een MBO 4 werk/denkniveau, aangevuld met enkele jaren werk ervaring? Wil jij een afwisselende en uitdagende baan binnen een ambitieuze afdeling Mens en Organisatie, binnen een innovatieve organisatie waar initiatief wordt gewaardeerd? Een organisatie waar 80 zelfsturende teams werken, 2200 medewerkers en 1500 vrijwilligers, waarin jij het verschil kan en wil maken. Dan zijn wij op zoek naar jou!  Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Verena Smits, Coördinator Salarisadministratie, via verena.smits@archipelzorggroep.nl.  

Contact

Team Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Huisartsenposten Oost-Brabant

Bestuurssecretaris

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur
Jeugdbescherming Brabant

Klachtenfunctionaris

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
PoZoB

Management Support Professional

Veldhoven
Parttime