zoekt een

Begeleider Merode Sint Oedenrode

Wie wil de uitdaging mee aan gaan om Merode 37 op te starten met de nieuwe cliënten die bij ons komen wonen? ​

Wat ga je doen

Als je het de cliënten vraagt, weten ze het wel: jij bent leuk, gezellig en enthousiast! En je speelt natuurlijk graag een spelletje met ze. Ze vinden het ook belangrijk dat je geduld hebt, consequent en duidelijk bent. Naast verzorgende taken, help je de cliënten om een zo gewoon mogelijk leven te leiden. Je ondersteund en helpt de cliënten bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen; anderen hebben meer structuur en begeleiding nodig. Uitgangspunt is hun ondersteuningsplan. Zo zorg je voor een veilige en betrouwbare leefomgeving waar altijd iemand voor ze klaarstaat.
We werken als team binnen Merode 37 en 39. Dat maakt het werken op de Merode juist zo leuk en afwisselend! Je staat er bij ons ook nooit alleen voor! We zoeken een collega die het leuk vindt om in een team in opbouw te starten en wil meedenken en meedoen op het gebied van zelfsturing. Aan enthousiasme geen gebrek bij ons, daar wil je toch deel van uit maken! Enthousiast geworden? Kom eens een keer met ons kennismaken tijdens een kop koffie.

Met wie ga je dat doen
Je werkt samen met je collega’s in een fijn team in opbouw, daarnaast ook met een multidisciplinair team met hierin een samenwerking met gedragsdeskundige, zorgcoördinator, AVG arts en zo nodig aanvullende disciplines.
 
Waar ga je dat doen
Merode 37-39 is een schakelwoning voor ouder wordende cliënten, 2 aparte woningen, met 1 team. Op Merode 37 komen op korte termijn 5 ouder wordende cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking te wonen, met dezelfde hulpvraag als op Merode 39. Op 39 wonen 3 vrouwen en 2 mannen met een ernstige verstandelijke beperking.

De cliënten zijn mobiel, maar hebben wel veel hulp en ondersteuning nodig bij ADL. Ze hebben baat bij duidelijkheid en structuur, dat maakt de dag fijn overzichtelijk. Hiervoor hebben we individueel verschillende picto systemen en afspraken. Er heerst een gezellige, ontspannen sfeer in huis. We organiseren ook graag uitjes of gewoon een gezellige BBQ met de buren. 

Maak alvast kennis met de bewoners en begeleiders van Merode https://werkenbijdichterbij.nl/vacatures/begeleider-merode-37-39-1031807/

Dit ben jij

  • Je hebt een zorg gerelateerd mbo- (niveau 3 of 4) of hbo-diploma;
  • Je hebt het talent om je in hun belevingswereld te verplaatsen en daarmee de boodschap te achterhalen, waardoor je als vanzelfsprekend handelt in hun belang;
  • Je hebt kennis en kunde van mensen met een verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag;
  • Jij hebt een open blik. Je voelt aan wanneer je ruimte moet geven en wanneer juist sturing gewenst is;
  • Met jouw positieve en creatieve aanpak ga je met de cliënten op onderzoek naar waar hun krachten en mogelijkheden liggen.

Dit krijg je ervoor terug:

  • Een vast contract;
  • Een salaris in schaal FWG 35, FWG 40 volgens de CAO-Gehandicaptenzorg tussen de € 2.338,00 en € 3.535,00 bij een 36-urige werkweek;
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
  • Jaarlijks tot  €600.- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of abonnement bij de sportclub;
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

Begeleider op Merode worden?
Stuur dan je sollicitatie via onze website https://werkenbijdichterbij.nl/sollicitatieformulier/?web_page_id=1031807

Heb je vragen over de sollicitatie procedure dan mag je telefonisch of via de app contact openen met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060.

Recente vacatures

Stichting WIJeindhoven

Bestuursadviseur

Eindhoven
32 - 36 uur
Pameijer Mozaïk

Woonbegeleider | Rotterdam IJsselmonde

Rotterdam
24 - 32 uur
Amarant

Zorgbemiddelaar

Tilburg
32 - 36 uur