zoekt een

Gezinsbegeleider/ jeugdzorgwerker

Bundel zorg is op zoek naar nieuwe gezinsbegeleiders

Bezit jij over;
- kennis en ervaring op het gebied van autisme spectrum stoornissen, ADHD, gedragsproblematieken en opvoedkundige vraagstukken.
- een sterk analytisch vermogen.
- een flexibele houding qua werktijden.
- een gerelateerd diploma (bijvoorbeeld Social Studies, Pedagogiek, Mwd).
- SKJ Geregistreerd, of bereid om deze registratie bij de start van de werkzaamheden te realiseren.
- een eigen auto.
Dan past jouw profiel perfect binnen onze vraag!

  

Je werkregio wordt Hart van Brabant, met als uitvalbasis onze locatie in het centrum van Tilburg.
Bundel zorg is werkzaam binnen dit gebied in Brabant. Met onze locaties in Helmond, Veghel en Tilburg hebben we te allen tijde een uitvalsbasis waarvandaan ons ambulante werk ingezet wordt.
We zijn op zoek naar één of meerdere nieuwe gezinsbegeleiders die in vaste dienst minimaal 16 en maximaal 36uur inzetbaar zijn.

Begeleiding vanuit Bundel zorg is altijd systeemgericht, wat wil zeggen dat elk gezinslid hierbij op een passende manier wordt betrokken. Het uitgangspunt van onze gezinsbegeleiding is inzicht geven in de problematiek(en), het zelfredzaam maken van gezinsleden en zorgen voor een duidelijke communicatie. Problemen bij het ochtendritueel? Dan zijn we daarbij aanwezig. Zijn er problemen op school? Dan maken we een afspraak met de leerkracht, etc. Onze directe aanwezigheid bij dit soort gesprekken vergroot de effectiviteit van de begeleiding. Bundel zorg zet zich in om tijdens het traject de eigen kracht van de cliënt en de omgeving zoveel mogelijk te benutten, wat leidt tot effectieve en praktische handvatten waar het gehele gezin zelf mee aan de slag kan. Op deze wijze bieden wij een zeer concreet en unieke vorm van begeleiding aan, wat de effectiviteit vergroot. De functie bedraagt minimaal 16 en maximaal 36uur die door 1 of meerdere kandidaten ingevuld kan worden. Kandidaten moeten (deels) direct inzetbaar zijn. Als ambulant gezinsbegeleider wordt je caseload gevuld met begeleidingsvragen uit meerdere gezinnen in de regio. Je bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van deze bezoeken, beheert derhalve zelf je agenda en maakt kennis met de sociale kaart binnen meerdere gemeenten.
Bundel zorg is een snel groeiend bedrijf waardoor de verwachting bestaat dat een groei in uren in het verschiet ligt. Bundel zorg is aangesloten bij de CAO jeugdzorg. Voor meer informatie over onze organisatie kun je kijken op www.bundelzorg.nl en via facebook op www.facebook.com/bundelzorg
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze locatieverantwoordelijke in Tilburg, Rik van Abeelen. Dit kan via hvb@bundelzorg.nl en/of 0615504069

Sollicitaties (CV & motivatie) kun je richten aan Arthur Martens en Mark Kreijveld en ontvangen we graag vóór 22 februari.

Soort dienstverband: Onbepaalde tijd
Soort dienstverband: Vaste baan, Deeltijds, Voltijds
Salaris: €2.600,- / €4.200,- per maand
Rooster:
ma-vr
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
budget voor professionele ontwikkeling
Pensioen
Reiskostenvergoeding
Werk vanuit huis
 

Soorten aanvullende vergoedingen:
13e maand
Overuren uitbetaald
Vakantiegeld
 
Deadline sollicitaties: 22-02-2024

 

Contact

Rik van Abeelen
Locatieverantwoordelijke Tilburg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Ambulant behandelaar FACT - De La Salle Boxtel

Boxtel
24 - 36 uur
JoKi-C

AMBULANT JEUGDZORGWERKER

Breda
24 - 32 uur