zoekt een

Verslavingsarts | De Woenselse Poort

Maak het verschil
Preventie en behandeling van verslaving en meer specifiek:

 • Beoordelen en onderzoeken van de psychische en somatische gevolgen van verslavende middelen en de behandeling daarvan.
 • Begeleiden van cliënten bij detoxificatie.
 • Bieden van persoonlijke (emotionele) ondersteuning en begeleiding tijdens de verslavingsbehandeling.
 • Voorschrijven van medicatie en zorgdragen voor de passende controles.
 • Preventie van verslavingsziekten en aandoeningen.
 • Adviseren en informeren van cliëntsysteem.
 • Geven van consultatie aan beroepsoefenaren, beleidsmakers en overige betrokkenen inzake verslaving.

Jouw toekomstige werkplek en team
De Woenselse Poort is onderdeel van het concern GGzE. We behandelen zo’n 250 cliënten klinisch en ongeveer 400 cliënten ambulant. Ruim 375 medewerkers ondersteunen hen vanuit diverse locaties op Landgoed de Grote Beek. De forensische afdelingen zijn gegroepeerd aan de noordkant van het terrein. De Woenselse Poort behandelt cliënten in veiligheid. Naast de behandeling van de psychiatrische aandoening, staat veiligheid centraal: veiligheid van onze medewerkers én van onze cliënten. Als toekomstige medewerker van GGzE ben je flexibel en multi-inzetbaar. Door te investeren in een veilige behandelomgeving leveren we een bijdrage aan de veiligheid van de samenleving. In ons denken en doen laten we ons leiden door het gedachtegoed van Planetree: we bieden? mensgerichte zorg aan onze cliënten en hebben oog en oor voor het welzijn van onze medewerkers.

Jouw achtergrond
Je beschikt over een afgeronde opleiding tot Verslavingsarts KNMG met bijbehorende BIG-registratie. Je vindt het belangrijk om goede zorg te leveren aan cliënten binnen de psychiatrie en houdt van samenwerken binnen een multidisciplinair team. Ga jij met ons de uitdaging aan?

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 70: minimaal € 4785 maximaal € 7419 op basis van 36 uur.
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten of de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Inge Hollanders via telefoonnummer 06-58774840.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag voor 25 maart 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Stichting WIJeindhoven

Generalist (24 tot 36 uur)

Eindhoven
24 - 36 uur
Zorggroep Het Huisartsenteam

Praktijkondersteuner Somatiek

Etten-Leur
8 - 12 uur