Psychotherapeut / Klinisch-psycholoog

OnderwijsZorgTeam zoekt een psychotherapeut / klinisch-psycholoog ter versterking van het team, om de kennis en expertise uit te breiden en de kwaliteit van zorg naar een hoger niveau te tillen. Je werkt binnen een team van orthopedagogen-generalist, gz-psychologen, orthopedagogen, psychologen, gezinsbehandelaars, vaktherapeuten en een psychiater. Je werkzaamheden bestaan uit diagnostiek en behandeling van complexe problematiek binnen de jeugdhulp, eventueel regiebehandelaarschap en ontwikkeling van beleid op zorginhoudelijk niveau.   

Vereisten

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot psychotherapeut of klinisch-psycholoog. 
 • Registratie in het BIG-register.

Ons aanbod

 • Een contract van 24-36 uur, voor onbepaalde tijd.
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ 2020-2024.
 • Salaris conform CAO GGZ 2020-2024. Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in schaal 70. 
 • Werken binnen een multidisciplinair team.
 • Na je eerste jaar een opleidingsbudget in aanvulling op de CAO.
 • Een eigen laptop.
 • Vergoeding van de kosten voor registratie in het BIG-register.
 • Een fijne werkplek in een kindvriendelijk centrum, met een huiselijke sfeer, waar ouders en kinderen zich welkom voelen.
 • Een centrum waar een goed werkklimaat garant staat voor professionele zorg, collegialiteit en verbondenheid.

Over de organisatie

OnderwijsZorgTeam biedt binnen diagnostiek- en behandelcentrum Kizoom specialistische jeugdhulp in de Regio Hart van Brabant. Het team bestaat uit  BIG -geregistreerde regiebehandelaars, orthopedagogen, psychologen, gezinsbehandelaren en vaktherapeuten en een kinder- en jeugdpsychiater.

OnderwijsZorgTeam behandelt kinderen van 0 tot 18 jaar die vastlopen in hun ontwikkeling en professionele zorg nodig hebben. Denk daarbij aan stemmingsproblemen (angst, dwang, neerslachtigheid), ontwikkelingsstoornissen (ADHD, autisme en aanverwante stoornissen) gedragsproblemen (boos en opstandig gedrag, driftbuien, teruggetrokken en in zichzelf gekeerd gedrag) hechtingsproblemen en  gezinsproblemen (opvoedkundige problemen, echtscheiding en conflictscheiding). OnderwijsZorgTeam bedient een brede doelgroep, maar kan voor kinderen die crisisgevoelig of acuut suïcidaal zijn geen zorg bieden.

Het kind en zijn systeem staan centraal bij OnderwijsZorgTeam. Zij bepalen met de regiebehandelaar en de behandelcoördinator wat de hulpvragen zijn en welk zorgaanbod daarbij past. Na de intake maken regiebehandelaar en behandelcoördinator met kind en ouders een plan van aanpak. Zo ontstaat een plan op maat, passend bij dit kind en dit gezin in deze context. OnderwijsZorgTeam volgt de Richtlijnen Jeugdhulp, werkt handelingsgericht en zoveel mogelijk evidence based, zowel in diagnostiek als in behandeling.

Contact

Marloes Ceelen
Directeur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting OpenDoor

Begeleider

Loon op Zand
24 - 28 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Fysiotherapeut

Tilburg
Fulltime
Robert Coppes Stichting

Huishoudelijk medewerker (vakantiekracht)

Vught
In overleg