Medewerker Herbergier

Heb jij een hart voor mensen met geheugenproblemen? Draag jij graag bij aan het dagelijks geluk van mensen waarvoor je zorgt? Vind je het belangrijk om écht tijd te hebben voor persoonlijke aandacht? En heb je een diploma Helpende niveau 2 eventueel met een certificaat Helpende plus? Of heb je altijd al in de zorg willen werken, maar het is er niet eerder van gekomen? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren op deze vacature.

Herbergier Oudenbosch is een kleinschalige woonvorm waar op dit moment 18 mensen met geheugenproblemen wonen. Door uit te gaan van wat onze bewoners wél nog kunnen en hen zoveel mogelijk mee te nemen in het gewone leven, zijn we iedere dag bezig met het creëren van fijne momenten. Met een betrokken team van medewerkers (circa 16 fte) werken we dagelijks om onze bewoners een warm thuis te bieden waar geleefd, geliefd,  geleerd en gewerkt kan worden. Binnen dit team hebben we ruimte voor een nieuwe collega. Voor deze functie geldt dat je écht geïnteresseerd bent in de ander en dat je graag met en van anderen leert, of dit nu een collega of een bewoner is. Je maakt tijdens je dienst in feite onderdeel uit van een groot huishouden. 


Je hebt een diploma Helpende of Helpende plus. Je bent iemand die contact maakt met bewoners.  Je hebt oog voor de behoeften van mensen en kunt hierop inspelen. Je bent een teamplayer en neemt initiatief als de situatie hierom vraagt. Als helpende plus heb je daarnaast ook een rol in het veilig uitvoeren van ons mediciatiebeleid.
Het kan ook zijn dat je altijd al in de zorg hebt willen werken, maar dat het er nooit van is gekomen. Ook dan komen we graag met je in contact.

Wij zoeken  een Medewerker Herbergier voor zowel vaste uren (gemiddeld tussen de 16 en 28 uur per week) als een Medewerker die graag op basis van oproep bij ons aan de slag gaan. Voor  functie met vaste uren geldt dat er gewerkt wordt volgens rooster. Dat betekent dat je inzetbaar bent in alle diensten (ochtend en avond) inclusief weekenden en feestdagen. Voor de oproepfunctie geldt dat je naar eigen inzicht kunt laten inplannen in de diverse open diensten die we maandelijks zowel gepland als ongepland hebben.

Wat bieden we

We bieden een plek waar je echt tijd kunt nemen voor onze bewoners en waarbij je samenwerkt in een team van bevlogen medewerkers. We werken met gewogen functieomschrijvingen en bijbehorende salariëring.

Ben je geïnteresseerd? Maak dan een afspraak en kom op de koffie. Wij laten je graag de Herbergier zien en leggen uit wat het betekent om bij de Herbergier te werken. Je kunt dan contact opnemen met Mario Winters of Rein Bouwens via telefoonnummer 06 48 36 40 60 of  e-mail info@oudenbosch.herbergier.nl. Voor meer informatie kun je onze website bezoeken: www.herbergier.nl/oudenbosch.

Contact

Mario Winters of Rein Bouwens
Zorgondernemer
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Assistent begeleider wonen

Moergestel
12 - 16 uur
Sint Anna

Helpende Plus

Boxmeer
In overleg
GGZ Westelijk Noord-Brabant

helpende zorg en welzijn Moermontstede

Halsteren
24 - 36 uur