Ambulant begeleider

Voor onze organisatie zoeken wij een ambulante begeleider die vanuit een praktische insteek cliënten begeleid.

Waar kom je te werken:

Wij zijn een HKZ-gecertificeerde organisatie die gevestigd is in Den Bosch. Wij werken met een klein gespecialiseerd team van 7 begeleiders en zullen altijd een klein team blijven om onze idealen na te kunnen streven. Onze specialisatie ligt met name in complexere casussen bij Multi-problematiek en Autisme. Ons werkgebied is voornamelijk gericht op ’s-Hertogenbosch en Rosmalen. Wij werken zowel binnen de WMO als WLZ.

Wat voor werk ga je doen:

Bij ons ga je zelfstandig op huisbezoek bij cliënten en voer je daar begeleidingsgesprekken. WIj zijn specifiek op zoek naar een ambulant begeleider die het leuk vindt om vanuit een praktische insteek te werken. Dit kan in of rondom huis zijn, maar ook bijvoorbeeld samen sporten of samen aan de activering van de cliënt werken. Er is de mogelijkheid om de begeleiding op een kinderboerderij te laten plaatsvinden waar wij afspraken mee hebben. Het is mogelijk dat onze ambulant begeleider ook een rol speelt in ons jongerenhuis voor jongeren met Autisme dat wij in Den Bosch hebben. Hier wonen 8 jongeren samen. In sommige gevallen kunnen de gesprekken op ons kantoor plaatsvinden, maar wij zijn het meest gericht op de eigen omgeving van de cliënt. Je hebt een eigen caseload met cliënten waar je de verantwoordelijkheid over neemt. Indien nodig bespreek je casussen binnen het team. Je stelt met de cliënten een begeleidingsplan op en gaat hier samen met hen aan werken. Waar nodig neem je het systeem van de cliënt in de begeleiding mee.

Wat vinden wij belangrijk:

Als je bij ons komt werken kom je in een organisatie terecht waarin het echt om de cliënt draait. Onze organisatie is klein, waardoor we onze eigen draai aan de begeleiding kunnen geven. Hierdoor kunnen wij ook net die extra stap zetten voor onze cliënten. Wij vinden het belangrijk dat er vanuit een positieve kijk wordt gewerkt, systeemgericht en planmatig. Wij werken met concrete doelen om de kans te vergroten dat een cliënt zijn doelen behaalt en zo een succeservaring beleeft. Deze manier van werken maakt het leuk en uitdagend om binnen onze organisatie te werken.

Wat verwachten wij van jou:

Wij zoeken iemand die tussen de 32 en 36 uur bij ons komt werken. Iemand die een afgeronde MBO-opleiding heeft en enige ervaring in het werk. Je hebt een auto nodig om bij de cliënten te komen en je moet een VOG kunnen overhandigen.

Wij verwachten van jou dat je qua persoonlijkheid past binnen ons team en qua denk- en werkwijze aansluit op onze zienswijze. Wij werken op door de weekse dagen doorgaans op kantoortijden maar het zou prettig zijn als je bijvoorbeeld eenmaal per maand tot 20 uur wil werken. 

Wat bieden wij jou:

Een jong en dynamische werkomgeving waarin de mogelijkheid wordt geboden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Er wordt geïnvesteerd in trainingen en cursussen om jouw kennis van de doelgroep te verdiepen of te versterken. Wij werken met een zeer persoonlijke werksfeer. Jouw salaris is conform cao-gehandicaptenzorg gebaseerd op jouw ervaring en opleiding.

Contact

Tjeu van den Oever
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Nora Zorg

Trajectbegeleider

Helmond
32 - 36 uur
Het Laar

Woonbegeleider

Tilburg
24 - 28 uur
Sterk Huis

Zorgbemiddelaar

Goirle
28 - 36 uur