zoekt een

Begeleidingsmedewerker Logeeropvang

Villa Papillon zoekt een groepsbegeleider/ster die passie heeft voor het werken met kinderen in de leeftijd van 4 tot 16 jaar met verschillende problematieken. Jij kan samen met een collega de kinderen gedurende een weekend begeleiden in hun doelen en zorgen voor een optimaal groepsklimaat. 

Logeerhuis Villa Papillon is kleinschalig opgezet voor kinderen/jongeren vanaf 4 jaar met autisme/ADHD en andere problematieke. Villa Papillon heeft 2 bijzondere woonhuizen in Haaren (Noord-Brabant) waar elk weekend een vaste groep van maximaal 8 kinderen logeren. Ze worden het hele weekend begeleid door 2 medewerkers. Daarnaast worden er op zaterdag activiteitendagen aangeboden. Als ouders/verzorgers en kinderen behoeften hebben aan extra logeeropvang, kunnen zij ook in de vakanties bij Villa Papillon terecht. Dat is in de vorm van midweken en activiteitendagen. 

Gedurende 1 weekend per maand (vrijdag 18:30 uur tot zondag 15:30 uur ) begeleid jij samen met een collega een groep van maximaal 8 kinderen. De kinderen werken gedurende een weekend aan doelen en jij doet je uiterste best om de kinderen te begeleiden in het behalen van de doelen. Dit doe je in het huis waarin de kinderen gedurende het weekend zullen verblijven en bij activiteiten die je samen met de kinderen gaat doen. Daarnaast zorg je voor een veilig, voorspelbaar en gestructureerde leefomgeving waar alle kinderen de ruimte hebben om zichzelf te ontplooien. 

Naast jouw vaste weekend kan je in de schoolvakanties extra uren maken in de midweken die Villa Papillon aan ouders/verzorgers  en kinderen aanbiedt. Ook dan begeleid jij samen met een collega een groep van maximaal 8 kinderen waarbij een optimale leefomgeving centraal staat. 

 

Wat vragen wij van jou?

  1. ·         Je bent minimaal 1 weekend in de maand beschikbaar;
  2. ·         Je beschikt over een pedagogische opleiding of je bent bezig met een pedagogische opleiding;
  3. ·         Je hebt ervaring met kinderen die autisme en/of ADHD hebben; 
  4. ·         Je neemt je eigen verantwoordelijkheid en bent zelfstandig. 
  5. ·         Je bent in bezit van een rijbewijs en bij voorkeur in bezit van een auto.

Contact

Nelleke Timmermans
Directeur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

Activiteitenbegeleider | Revalidatie | 16 uur

Berghem
12 - 16 uur
Prisma

Begeleider niveau 4 Molenweer

Raamsdonksveer
24 - 28 uur
ZuidZorg

ZZP Verpleegkundige in de wijk

Eindhoven
In overleg